Om oss

Man of a kind är den moderna mannens destination för internationell nutida stil med nordisk estetik.

I en inspirerande miljö möter internationella ledande varumärken som Balmain, Dsquared2 och Moncler, nordiska designers så som Eton, Eytys och NN07. Det kurerade sortimentet står i centrum och våra inköpare reser världen runt för att göra ett noggrant urval av såväl tidlösa klassiker som säsongens viktigaste plagg från modebranschens ledande varumärken. Nya produkter och varumärken adderas löpande under säsongens gång och våra skribenter publicerar varje vecka nytt redaktionellt innehåll. 

about manofakind

"Man of a kind är den moderna mannens destination för internationell nutida stil med nordisk estetik"

Serviceupplevelsen är essentiell och för att förenkla ditt köp erbjuder vi flera tjänster. Skulle du innan, under eller efter ett köp vilja ställa en fråga om färgval, passform eller stil finns vår personliga stilrådgivning, med lång erfarenhet från herrmode, tillgängliga via e-mail och telefon. Föredrar du att rådfråga direkt kan du naturligtvis även chatta med vår kundservice. Är du ute efter något utöver det vanliga har vi möjlighet att erbjuda made-to-measure service i såväl Stockholm som Göteborg från Canali, Corneliani och Ermenegildo Zegna.

Med vår bas i Stockholm levererar vi inom Sverige på en-två dagar och till Europa inom fyra-sju dagar, oavsett om du bor på landet eller i en storstad. 

about manofakind

 

Adress

Man of a kind
Drottninggatan 33
111 51 Stockholm
Sverige