Presenttips

Presenter till honom

Dags att köpa present igen? Vi tipsar om märkeskläder för herr och lyxiga accessoarer för män som kan bli de perfekta presentvalen till den du tycker om. Det är inte alltid lätt att hitta rätt när det är många kriterier som ska uppfyllas. Dels ska presenten helst inte likna något man tidigare gett, det ska vara något personen uppskattar och även i den prisklass man tänkt sig. Vid en långvarig relation blir detta extra klurigt när allt bra du kommer på ofta är något du tidigare gett bort. Det går ofta hem att köpa exklusivt mode till garderoben som han själv kanske inte hade unnat sig. Bland våra utvala varumärken har vi unika plagg och accessoarer för varje stil. Köp en present som får honom att påminnas om dig varje dag!
I sortimentet hittar du herraccessoarer så som versace smycken, slipsar och märkessolglasögon. Du kan ockå välja att köpa en exklusiv parfym för män, eller varför inte snygga herrsmycken han kan bära dagligen? Filtrera alla presenttips i det kostnadsspann som passar dig.

Present till pojkvän

Vad är en bättre present till pojkvännen än något han kan bära varje dag? Oavsett om du köper ett klädesplagg, parfym eller smycke så blir det en del av honom som följer med i vardagen. Köp ett unikt smycke som sätter prägel på hans personlighet, en stilren skjorta som är ett säkert kort till hans outfits, eller den där parfymen som han gärna hade velat ha men inte vill köpa själv. Oavsett om din pojkvän tycker om stilrena och enkla plagg eller säregna plagg och unika accessoarer, så finns det något i sortimentet för honom. Det bästa tipset är att hitta det som magkänslan spontant säger skulle passa perfekt för din pojkvän, men som du vet att han aldrig hade unnat sig själv.

Present till mannen som har allt

Det är lätt att uppleva att en person har allt, men det har såklart ingen! Presenter med det där lilla extra är en perfekt väg att gå. Mannen kommer fortfarande att uppskatta genomtänkta presenter som kommer från just dig. Genom att ge något du vet att han gillar från ett lyxigt varumärke i toppkvalité, kommer det garanterat att bli en succé. Försök att gå igenom hans saker och se vad som skulle kunna uppdateras. Har han gått med samma plånbok så länge att den börjar bli sliten? Gillar han lyxiga detaljer men äger inga machettknappar? Äger han 20 st helfärgade t-shirts men ingen tshirt med tryck? Eller åker han kanske ofta iväg på weekends med en otymplig resväska eftersom han inte äger en weekendväska? Med lite kartläggning av vanor och intressen kommer du snabbt hitta en lucka du kan fylla ut med den perfekta presenten.  

Lyxiga presenter till mannen från utvalda varumärken

Vad är egentligen en lyxig present? Lyx definieras olika för alla, men kvalité är nog de flesta ense om är en faktor när det kommer till en lyxig present. Priset behöver inte vara skyhögt för att något ska anses vara lyxigt, men produkten ska gärna ha något utöver det vanliga. Bland våra presenttips har vi valt ut de varumärkena och produktena vi verkligen tror passar för många män. Versace, Moncler och Balmain är några av de varumärken där vi valt ut detaljrika och trendiga produkter med den perfekta stilsäkra touchen. Från Tom Ford finns en bred blandning av kläder och accessoarer som genomsyras av stil och kvalité. Lyxiga presenter från lyxiga varumärken blir aldrig fel!