Byxor & Shorts

Man ska aldrig underskatta vikten av ett par bra byxor. Vi har byxor för alla situationer – från chinos och kostymbyxor till linnebyxor och sweatpants. Till nederdelen finns en oändlighet och överdelar att komplettera stassen med. Skjortan på kontoret, en kavaj på Afterworken, eller en t-shirt närsomhelst. Skor på det och dagen är räddad!

Byxor för den modemedvetna mannen

Byxor är något som behövs året om. för herrar är långbyxor trendiga plagg som bör sitta bra för att vara snygga. Det är viktigt att varje man har åtminstone några par välsittande kostymbyxor i klädskåpet.

Olika byxor för olika tillfällen

Hos oss hittar du byxor till olika situationer i livet. Vi bjuder på både festbyxor samt mer lediga långbyxor som lämpar sig till vardagen. När du skall på sommarfest kanske du vill klä dig aningen ledigare än vanligt och då passar det att sätta på sig snygga linnebyxor. Olika chinos finns att få i många olika färger. De kan väl kombineras med t-shirt och kavaj. Till fritiden passar tuffa cargobyxor som ger en ledig look när de används med en snygg tröja eller en college. Snygga herrbyxor kan vara svåra att hitta, men i vårt stora urval kommer du säkert att finna dina favoriter. Vi har definitivt alla byxmodeller som den moderna mannen behöver.

Byxor i många olika modeller

Byxor för fest och vardag
Har bra passform
Byxor i många olika kulörer
Många material att välja mellan

Fest eller vardag

När man skall köpa sig nya byxor lönar det sig att prova olika modeller för att vara säker på vilka som passar en bäst. När det gäller casualbyxor är det cargobyxor och chinos som hör till de mest populära bland männen i vårt land. Även linnebyxor används mycket under den varma tiden av året eftersom de är svala och sköna. I vårt sortiment finns olika modellers linnebyxor, både till fest och vardag. Likaså finns det kostymbyxor i varierande färger och av olika material att välja mellan. Du hittar även sköna sweatpants.

Ta väl hand om dina byxor

För att dina nyinköpta byxor skall må bra och för att du skall kunna använda dem under flera år, är det viktigt att sköta dem på rätt sätt. Innan de tas i bruk är det bra att läsa skötselråden som finns på lappen innanför byxans linning. Alla material tvättas olika. Genom att pressa byxorna efter tvätt håller de sin passform bra. Ifall byxan får en mindre fläck går det ofta att torka av direkt med en fuktig trasa.

Trendiga byxor för män

Om du gillar att vara trendig och se bra ut, är det skäl att inhandla kläder som är moderna och gör att du ser ut som bäst. Hos oss hittar du alla slags byxor till livets olika situationer.