Versace Tröjor

Versace tröjor

Tröjor från Versace

Versaces tröjor till herr finns i flera olika utföranden och kan användas vid många olika tillfällen beroende på hur du stylar dem. I Versaces sortiment finns ett brett sortiment av tröjor där du hittar allt från t-shirts till sweatshirts och hoodies Versaces tröjor finns i olika passformer och färger där du garanterat kommer att hitta en tröja som faller just dig i smaken. En tröja från Versace är mycket mer än bara en tröja och kommer bli mittpunkten av din outfit med dess ikoniska mönster, loggor och framträdande färger. Många av Versaces tröjor passar dessutom lika bra till vardags som till fest.

Exklusiva tröjor från Versace

Versace erbjuder exklusiva tröjor som, i sann Versaceanda, ofta är vågade till både färg och form. Hos Versace hittar du en tröja för varje årstid och när du bär en tröja från Versace kommer du garanterat vara bland de trendigaste i ditt sällskap. En Versacetröja är inte lik någon annan tröja och kommer garanterat dra blickar åt ditt håll. Inte vilken man som helst bär Versaces tröjor, utan det är en orädd och modemedveten man som gärna tar för sig. En Versacetröja utmärker sig genom dess ikoniska barockmönster, logga eller Medusa som pryder varje plagg. Versaces tröjor finns i klara färger som gult och rött, men även i basfärger som grått, vitt och svart där guldiga detaljer ofta pryder plaggen.

Hur du matchar din Versace tröja

Versace har en tröja för varje tillfälle och stil. Bär du tröjan tillsammans med ett par jeans eller par chinos skapar du en mer avslappnad look som fungerar perfekt till vardags. Någonting du ofta ser hos Versace är matchande tröjor och sweatpants som tillsammans skapar ett trendigt set. Dessa typer av set har tidigare betraktats som avslappnade set att bära hemma i soffan, men anses idag vara högst trendiga set som skapar en sportig look. Bär det gärna tillsammans med ett par sneakers och addera trendiga accessoarer som guldiga ringar och armband, även den från Versace.