Sweatshirts

Sweatshirten är en trogen garderobsvän kompletterar en vanlig casual look med ett par jeans över en t-shirt. Just nu är det helt rätt med en logoprintad sweatshirt, till exempel från Dsquared2 eller Kenzo.

Sweatshirts för alla tillfällen

Sweatshirts herr är ett måste i alla mäns garderob. Sweatshirts kan kombineras med såväl jeans som chinos. Hitta din stil bland alla våra trendiga märken och modeller.

Till vardags och till fest

Sweatshirts kan kombineras med nästan allt. Satsa på enfärgat till mönstrad nedre del och sweatshirts med tryck när du valt enfärgade byxor. En kortärmad sweatshirt är alltid snygg och gör sig utmärkt såväl på sommaren som på krogen, vilket även sweatshirt med skorstenskrage gör. Om du gillar det mer lediga utseendet är en oversize sweatshirt ett lämpligt val. En sweatshirt är verkligen ett praktiskt plagg som du alltid har användning av. Plaggen är mjuka och sköna och används av många, även under besöket på gymmet eller under joggingturen ute i skogen. Alla sweatshirt är av bra kvalité och håller sin form från år till år. Kan maskintvättas och blir bara skönare ju mer du använder dem.

Mycket användbara och praktiska

Hållbara och sköna
Snygga passformade modeller
Muddar i nederkant och ärmslut
Från välkända leverantörer
Variera och känn dig snygg

Sweatshirts kan användas under årets alla dagar. Våra sweatshirttyg noppar inte, de stramar inte och de är mjuka och sköna. En viktig guide och vägvisare är skötselråden. Följer du bara dessa kommer din sweatshirt att få ett långt liv. Vi erbjuder den moderna mannen produkter i olika färger med eller utan tryck. Det finns många modeller att välja mellan beroende vad du själv gillar bäst. Med hjälp av måtten som finns vid varje produkt kan du enkelt hitta modellen som passar dig perfekt. Vi har sweatshirt från de mest kända leverantörerna.

Några skötselråd att ta tillvara på

Genom att sköta om dina sweatshirts kommer du att ha ett snyggt och välmående klädesplagg för flera år framåt. Våra produkter tål maskintvätt och mår bra av att vädras dagligen. Torktumlare rekommenderas dock inte, eftersom det sliter mycket på plagget. Genom att tvätta din sweatshirt avigt kommer printen att hålla färgen betydligt längre. Torka gärna plagget hängande och stryk din sweatshirt när den torkat för att behålla den snygga passformen.

Sweatshirts är ett trendigt plagg

Bland vårt fina produktsortiment hittar du med säkerhet sweatshirts som passar dig. Vi har olika modeller och flera färger du kan välja mellan.