Tröjor

Det finns säkert lika många sorters tröjor som det finns sätt att bära dem på. Vi har allt från sweatshirts att ha på fritiden till pullovers som passar perfekt med en snygg skjorta under.

Tröjor i mängder av snygga stilar

Ett bra urval av tröjor i olika modeller klarar sig garderoben helt enkelt inte utan. Vad sägs om att kombinera jeansen med en snygg och trendig farfarströja eller en skön stickad variant?

Tröjor för alla tillfällen

Oavsett om du vill ha en skön och avslappnad streetlook, eller om du vill klä dig mer formellt finns det en tröja som passar för tillfället. För en trendig look är det snyggt att kombinera en huvtröja med jeans och sneakers, eller välj någon av alla cardigans och bär en t-shirt under. Den som vill vara mer uppklädd sätter en stickad tröja över en snygg skjorta. På svala sommarkvällar är även en sådan helt rätt att kombinera med jeansshortsen. Under den kallare årstiden värmer en polotröja riktigt skönt. De finns i en mängd olika modeller och färger. Botanisera i det stora utbudet av tröjor och hitta modeller i just din stil, eller varför inte prova något helt nytt?

Finns för alla stilar

Lätta att matcha
Många olika material
Utmärkt kvalitet
Mängder av kända varumärken

Avslappat eller formellt

En bra basgarderob innehåller tröjor för flera olika tillfällen. En collagetröja i någon basfärg som vitt, grått eller svart erbjuder till exempel oändliga möjligheter och kan kombineras på flera olika sätt. Detsamma gäller för pullovers som kan matchas med både jeans,chinos och mer dressade byxor. Vill du synas så är en färgglad tröja eller en tröja med tryck ett perfekt val. Varje garderob behöver också minst en stickad tröja som både värmer och är snygg. Kort sagt finns det modeller som fungerar både när du vill vara välklädd på jobbet och när du vill vara mer avslappnad.

Vädra i första hand

För att dina tröjor ska hålla länge är det viktigt att ta väl hand om dem. En tröja i ylle mår bäst av att hängas ut på vädring snarare än att tvättas för ofta. När det är dags för tvätt bör du följa tvättråden och absolut inte tvätta tröjan för varmt. Att låta den torka på en plan yta är bäst för att undvika att trådarna dras ut. Andra material tvättar du i maskin efter tvättanvisningarna.

Uppdatera garderoben med snygga tröjor

Känns garderoben lite trist och tråkig? Då är tröjor i olika modeller och färger det bästa sättet att uppdatera den på. I det breda sortimentet hittar du modeller av hög kvalitet och i olika stilar så att du kan hitta det plagg som är rätt för dig.