Paul Smith

1970 öppnar Sir Paul Smith sin första egna butik på 10 Byard Lane i Nottingham, något som lade grunden till varumärket Paul Smith som några år senare visade upp sin första egendesignade kollektion i Paris. Stilen är en twist av klassisk Brittisk skräddarkonst tillsammans med en glad färgpalett och humoristiska detaljer.

Varumärket Paul Smith

Paul Smiths grundvärderingar som sattes av Paul Smith redan år 1970 är klassiskt med en twist, vilket genomsyrar alla hans kläder. Varumärket är inspirerat av det vardagliga livet men har en touch av klassisk konst och hög moderiktighet. Paul Smiths herr kläder är synonymt med klassisk brittisk stil som samtidigt är designade för att kunna användas till vardags.

Bland Paul Smiths kläder hittar du allt från jackor och rockar till kavajer och piketröjor som kan användas till vardags, jobbet och festen. Med dess höga kvalitet och tidlösa design kan du garanterat bära Paul Smiths design en tid fram.

Paul Smith har även en lillebror vid namn PS by Paul Smith , vilket är den nutida och mer ungdomliga linjen av Paul Smiths design. PS by Paul Smith erbjuder bland annat skor , väskor och accessoarer i än mer lekfulla färgpaletter och print än Paul Smith. Upptäck Paul Smiths utbud av kläder för herr !

Paul Smith t-shirts

Paul Smith erbjuder innovativa t-shirts där ingen är den andra lik. Paul Smiths t-shirts finns i en bred palett av färger och dekoreras av olika mönster och tryck i diverse färger som garanterat blir mittpunkten av din outfit. Bär den till ett par jeans eller chinos tillsammans med en skinnjacka och ett par trendiga sneakers på fötterna, alternativt byt ut skorna till ett par boots och bär en uppknäppt skjorta över. Varumärket PS by Paul Smith erbjuder även dem t-shirts som är än mer lekfulla.

Paul Smith tröjor, sweatshirts och hoodies

I Paul Smiths sortiment hittar du trendiga och innovativ a tröjor för herr i hög kvalitet. Dels erbjuder varumärket stickad tröjor som passar lika väl till hösten och vinterns kyliga dagar som till svala sommarkvällar. Dessa tröjor kan bäras över en skjorta för en stilig look som passar utmärkt till de lite finare tillfällena, men går lika bra att bära som den är till ett par jeans eller chinos till vardags.

Paul Smith erbjuder även trendiga och komfortabla sweatshirts och hoodies som har många användningsområden. Tidigare ansågs dessa plagg vara bäst lämpade för hemmabruk, men idag kan vi se dessa plagg i allt från catwalks till streetinspirerade looks på stan.

Paul Smiths hoodies och sweatshirts finns i en bred färgpalett. I sortimentet hittar du allt från klassiska färger som svart, grått och vitt till iögonfallande kulörer som gul och rosa. Det är inte heller ovanligt att se dessa typer av tröjor dekorerade med innovativa tryck och mönster.

Paul Smith underkläder, strumpor och kalsonger

Paul Smith erbjuder även underkläder i sitt sortiment. kalsonger är tillverkade i ett skönt bomullstyg med stretch som utgör en komfortabel grund under dina kläder. Kalsongerna finns dels i basfärger som svart och vitt, men pryds ofta av lekfulla detaljer som en färggrann linning. En populär modell från Paul Smiths kalsonger är de randiga boxershortsen som finns i olika nyanser av blått och rött med en mörk linning som pryds av Paul Smiths ikoniska logga.

Paul Smiths populära strumpor kännetecknas även dem genom dess iögonfallande färger och mönster. Strumporna tillverkas i ett skönt bomullstyg och kan bäras på många olika sätt. En trendig look under sommaren är att bära strumporna till ett par shorts och bara ben i ett par tofflor. Strumporna kan också bäras under ett par chinos eller kostymbyxor i en något kortare modell, där ankeln visas.