Common Projects

New York-italienska skovarumärket grundades 2004 som ett resultat av kreatören Flavio Girolami och Art directorn Peter Poopats samarbete. Looken är clean och minimalistisk med fokus på kvalitet. Alla skorna tillverkas för hand i Italien.

Common Projects sneakers

Common Projects är ett varumärke med amerikanskt-italienskt ursprung som tillverkar sneakers för herr i hög kvalitet och med perfekt passform. Varumärkes grundades 2004 och kännetecknas av snygga, minimalistiska sneakers i stilren design och toppkvalitet. Kända för sina exklusiva sneakers är Common Projects idag ett ikoniskt märke för just den här skomodellen och deras sneakers klär idag män i alla åldrar världen över. Är du en man med känsla för trender och mode så har du garanterat ett par Common Projects sneakers i din garderob.

Snygga sneakers herr

Idag finns det en uppsjö av varumärken som har sneakers för herr i sitt sortiment. Dock är det vanligt att skon pryds med stora logos vilket Common Projects helt har tagit avstånd från. Märket vill lyfta en clean design med hög kvalitet. Varje sko har dessutom ett serienummer inpräntat i guld som indikerar modell, storlek och färg och ger skon en touch av exklusivitet och avskildhet från andra skor på marknaden. Common Projects modeller på sneakers rör sig främst mellan olika typer av material, färg och tjocklek på sulan. Här hittar du med säkerhet vita sneakers och svarta sneakers men också bruna sneakers, beige sneakers och militärmönstrade sneakers. Det finns garanterat ett par som passar för varje tillfälle.

Common projects skor

Med ett par Common Projects sneakers kan du enkelt sätta ihop en snygg outfit. Kombinera med ett jeans och en t-shirt för en mer avslappnad look eller par chinos och en skjorta för ett mer dressat intryck. En klassiker är att under vår och sommar använda de barfota eller med ett par osynliga sneakersstrumpor. Självklart kan ett par sneakers även användas under mildare vinterklimat och kan då kombineras med en schysst vinterjacka med värmande egenskaper.