Sunspel

Grundat i England 1860 har Sunspel en rik historia. Bland annat introducerade de t-shirts och boxershorts till den engelska marknaden. Än idag gör de kläder av högsta kvalitet, även om de breddat sitt sortiment till att inkludera allt frå kavajer till polo-tröjor.

Varumärket Sunspel

Sunspel grundades i England år 1860 och har en intressant historia bakom sig. Varumärket var nämligen först i världen med att producera lyxiga t-shirts och introducerade boxershortsen till Storbritannien år 1947. Än idag tillverkar Sunspel kläder av högsta kvalitet och erbjuder nu ett mycket bredare sortiment än vid dess start.

Sunspel tillverkar snygga vardagskläder som utgör grunden för den moderna och exklusiva garderoben. Varumärket tillverkar sina kläder med omsorg och bryr sig om var materialen kommer ifrån, människorna de arbetar med och att allt de gör erhåller hög kvalitet.

Sunspel t-shirts

Är du ute efter den perfekta t-shirtsen har du kommit rätt. T-shirten är nämligen en av Sunspels mest ikoniska produkter och i sortimentet hittar du ett brett urval av snygga och komfortabla t-shirts. Utbudet består främst av klassiska t-shirts i neutrala färger, skapade i mjuk bomull. Det finns även modeller i andra spännande material som exempelvis frotté.

Det går inte att ha för många t-shirts i garderoben, eftersom de går att bära till i princip vilken outfit som helst. En t-shirt passar lika bra under en kavaj som till ett par jeansför en mer ledig look. Under sommaren är t-shirten tillsammans med ett par shorts en vinnande kombination.

Sunspel kalsonger, boxershorts & badbyxor

Sunspel introducerade boxershorts under 40-talet och än idag hittar du boxershorts och andra typer av kalsonger i deras sortiment. Sunspels boxershorts är tillverkade i klassiska modeller och finns i flera olika färger. Boxershortsen har en elastisk midja och är tillverkade av fin bomull.

Bland Sunspels kalsonger hittar du även briefs och trunks vilket är åtsittande modeller i mjuk bomull. Briefs är kortare och trunks något längre i modellen. Dessa typer av kalsonger passar särskilt bra att bära under något mer åtsittande byxor.

Badbyxorna från Sunspel är stilrena och passar lika bra att använda som ett par shorts som till stranden. Ersätter du tofflorna och en bar överkropp med loafers och en linneskjorta har du en klockren outfit i sommar som går att bära till alla tillfällen.

Sunspel tröjor & pikétröjor

Hos Sunspel hittar du stilrena tröjor i exklusiva material som går lika bra att bära på sommarkvällar som under höst och vinter. Bland Sunspels stickade tröjor hittar du både finstickade tröjor i merinoull och grovstickade ulltröjor. Förutom att bära en stickad tröja som den är, passar den även utmärkt att bära över en skjorta. Du hittar även sweatshirts och hoodies bland Sunspels tröjor. Dessa typer av tröjor passar lika bra att bära hemma i soffan som till en streetinspirerad look på stan.

Både pikétröjor och polotröjor är plagg som är stiliga, men inte allt för formella. Pikétröjan har tidigare varit ett plagg som endast använts i sportvärlden, men finns idag i många olika utföranden och används till både vardags och fest. Pikétröjan är ett av Sunspels ikoniska plagg och deras pikétröja gav faktiskt utséendet till Daniel Craig som James Bond i Casino Royale.

I Sunspels sortiment hittar du allt från kortärmade och sportiga pikétröjor till stickade långärmade pikétröjor som är en hybrid mellan piketröjan och den stickade tröjan. Du kan bära pikétröjan som den är eller under en stickad tröja istället för en skjorta. Till hösten och vintern är polotröjan ett måste ha plagg som passar lika bra till vardags som till jobbet och festen. Polotröjan är lika stilig som bekväm, vilket är en ultimat kombination.