Comme des Garçons Shirt

Comme des Garçons Shirt startades 1988 i Tokyo av den Japanske modedesignern Rei Kawakubo. Shirt är en sidolinje och ett kreativt koncept med skjortan som utgångspunkt. Kollektionen är en härlig mix av färger, mönsterbilder och kreativa detaljer, och plagg som definitivt adderar lekfullhet till garderoben. Alla produkter från Comme Des Garçons är tillverkade i Japan.

Comme des Garçons Shirt för herr

Comme des Garçons, även ofta förkortat CDG, är ett designmärke som grundades år 1973 i Japan. Med en avantgardistisk stil som var nytänkande blev produkterna efterfrågade snabbt. Kollektionen Shirt kom år 1988 med skjortor som utgångspunkt. Idag är Shirt dominerat av skjortor och tröjor men kollektionen består även av andra plagg. Varumärket tillverkar kläder för män, kvinnor och barn.

Alla produkter från Comme des Garçons tillverkas i Japan. Varumärket har flera olika undermärken inom både mode och både doft, och är etablerat hos både kvinnor och män och barn runt hela världen. tröjorna och skjortorna från shirt-kollektionen kommer i en mångfald färger och estetiskt utformade detaljer och mönster.

CDG t-shirts för herr

Comme des Garçons t-shirts, t-shirts för herr kommer i basmodeller i snygga färger. Välj mellan basfärger så som svart, grått och vitt, snygga t-shirts med mönster eller mer märkbara färger i blått, rosa och gult. Baktill på t-shirten är det en diskret logga. I sortimentet finner du även t-shirts med en stor och stilren logga på bröstet. Samtliga t-shirts har rundad hals och är perfekta plagg för basgarderoben. Materialet i bomull gör CDG T-shirts slitstarka, behagliga och tvättåliga. Bomull är ett material som andas och leder bort värme, vilket är extra behagligt under våra varma årstider.

T-shirts är måsten för alla garderober. Den perfekta t-shirten vill man gärna ha i flera uppsättningar så man kan variera mellan olika färger, eller varför inte ha flera av samma färg så det alltid finns en favorit ren? T-shirten är verkligen det där plagget som aldrig lär gå ur tiden, så det är en stor fördel att investera i ett par riktigt bra t-shirts som kan användas under lång tid. Du hittar samma modell i flera färger hos DCG så att du enkelt kan variera t-shirt utan att behöva avvika från favoritmodellen. En t-shirt går att använda till både en uppklädd och nedklädd outfit, vilket gör den så praktisk. Matcha den till valfria herrbyxor från garderoben och det lär garanterat passa.

Comme des Garçons tröja och skjorta

skjortor är utgångspunkten för shirt-kollektionen, och i sortimentet finner du flera olika varianter. Du hittar klassiskt randiga skjortor med modernt utförande, skjortor med mer utstickande färger och unik design, och skjortor med eller utan bröstficka. En skjorta är ett plagg många använder dagligen, därför kan det vara kul att ha bred variation i garderoben och ta in flera olika stilar. Med en skjorta från Comme des Garçons får du en noga designad skjorta i hög kvalitet som både ger bekvämlighet och en snygg look.

Comme des Garçons long sleeve tröjor kommer i klassiska basmodeller med diskreta, stiliga logotryck. Den diskreta loggan på tröjorna är en detalj som sätter personlighet till tröjan och får den att skilja sig från liknande basplagg. Long sleeve tröjorna är tillverkade i skön bomull och passar för de flesta vardagliga tillfällena. I olika basfärger blir tröjorna snabbt ett nyckelplagg som blir enkla att kombinera med övriga plagg i garderoben. En bomullströja passar också bra för alla årstider - helt enkelt en must have för alla!