Skor

Under den här kategorin har vi samlat alla våra skor, för alla tänkbara tillfällen. Hos oss hittar du alltid de där som får dig att sticka ut, eller varför inte ett par schyssta, stilrena sneakers från Eytys eller Maison Margiela att glida runt i nu när solen har tittat fram. Något för alla smaker, dressad eller casual.

Skor för varje tillfälle

Den genomtänkta garderoben innehåller ett par olika skomodeller. De klassiska modellerna bland herrskor är loafers, sneakers, derbys och slip-ons. Här hittar du skor med tidlöst utförande, såväl som med personliga och moderna detaljer.

Bekvämt och snyggt

Tänk på att ta hand om dina fötter. Det kan du göra genom att välja fotriktiga skor av god kvalitet och anpassa skorna efter användningsområde. Mocka och läder andas bra och bidrar till god fothygien, tygskor är svala och smidiga under varma månader. Är du ute i skog och mark bör du välja kängor som sitter bra på foten, tål fukt och samtidigt låter fötterna andas. Sneakers och loafers finns i många olika utföranden och kan användas för att både klä upp och ner en outfit, dessa modeller passar bra både till skjorta, jeans och t-shirt. Till kostym bär du naturligtvis ett par väl valda kostymskor för att göra klädseln komplett.

Vilken sko passar dig?

Har du ett par skor av varje modell har du kommit långt i uppbyggnaden av din basgarderob. Med ett par kostymskor och ett par derbies i en väl vald färg har du tryggat de högtidliga tillfällena. Väljer du dessutom material som lack eller äkta läder och tar hand om skorna kan de hålla nästan hur länge som helst. Sneakers, loafers och slip-ons kan vara roliga att ha i flera utföranden. Olika snitt och färger ger möjlighet att mixa och matcha med kläder och skapa en egen stil. Det största utbudet hittar du förstås när du letar skor på nätet, här hittar du säkert något som faller just dej i smaken.

Tips och skötselråd

Nya skor behöver behandlas innan de tas i bruk, impregnera med anpassade produkter både innan de tas i användning första gången och sedan med jämna mellanrum.Rengör skorna genom att borsta av dem med en skoborste eller torka med fuktig trasa. Oljat läder och textil kan även tvättas med rengöringsschampo vid behov.

Skor - en bekväm investering

Satsa på gedigna material och en modell som passar din fot. Ta hand om skorna utifrån det material de är tillverkade av. Med skor för varje tillfälle kan du alltid känna dej bekväm och rätt klädd, dessutom kan du med rätt vård ha glädje av skorna i flera år.