Tom Ford

Tom Ford är en prisbelönt amerikansk filmmakare och modedesigner. Han var tidigare kreativ chef för lyxvarumärkena Gucci och Yves Saint Laurent. Därefter startade han sitt eget varumärke år 2006 med en linje inom herrmode, skönhet, solglasögon och accessoarer och öppnade året efter sin flaggskeppsbutik på Madison Avenue i New York. Tom Ford är en välrenommerad och uppskattad designer och har bland annat designat kläderna till Daniel Craig i James Bond. Vi är auktoriserad exklusiv återförsäljare online i Sverige.

Tom Ford kläder för herr

Tom Ford är ett varumärke som startades 2005 av designern med samma namn. Redan 2007 öppnad den första egenägda flaggskeppsbutiken i New York. Tom Ford har kommit att bli ett världsomspännande varumärke med omtalad och prisbelönad design och med butiker över hela världen. Tom Ford erbjuder ett brett sortiment av högsta exklusivitet när det kommer till herrkläder. Varumärket återspeglar gedigen kvalitet och design. Ett plagg från Tom Ford är en investering som kan användas säsong efter säsong. Herrkläderna utstrålar en manlig självsäkerhet och i en hel outfit från Tom Ford är du garanterat välklädd oavsett tillfälle. Sortimentet varierar i allt från plagg till fest som till vardags. Här hittar du tröjor så som t-shirt och pikétröjor i stilren design. Även byxor, jeans, kostymbyxor och chinos finns ett brett utbud utav.

Tom Ford jackor och rockar

Tom Ford är kända för sina exklusiva jackor och rockar. Jackorna finns i flera olika modeller, allt från korta jackor som passar bra under vår och sommar till längre modeller och fodrade jackor som värmer. skinnjackor, västar och dunvästar är perfekta under vår och höst medan dunjackor och rockar passar bra under vinter. En jeansjacka kan vara lagom under lite kyligare sommarkvällar. I Tom Fords sortiment finns också trenchcoats, regnrockar och fältjackor. Vill du klä upp dig kan du dessutom bära en kavaj som jacka över en snygg polotröja eller skjorta och slipover. Kombinera din Tom Ford jacka med ett par snygga jeans eller byxor tillsammans med ett par Tom Ford skor.

Tom Ford kostymer, kavajer, skjortor och slipsar

Som modemedveten och självsäker man vet man att man inte kan vara utan en Tom Ford kostym. Oavsett om det är bröllop eller vid affärssammanhang kommer en Tom Ford kostym klä dig perfekt. Vill du gå snäppet längre än bara en kostym så kan du klä dig i en tredelad kostym där en kostymväst också ingår. I sortimentet finns även eleganta smokings som passar för de mest luxuösa tillställningarna. Kostymera finns i olika färg och toner och sträcker sig mellan svart kostym till blå kostym och grå kostym. En variant är den hundtandade grå kostymen. Kombinera din kostym med en snygg Tom Ford skjorta. Skjortorna finns som helfärgade eller mönstrade, ljusa eller mörka. Som pricken över i:et kan du bära en Tom Ford slips eller fluga tillsammans med en bröstnäsduk.

Tom Ford skor och väskor

I Tom Fords sortiment hittar du snygga skor och väskor och andra accessoarer som sätter pricken över i:et i din outfit. Kombinera dina kläder med snygga Tom Ford sneakers, loafers eller boots och matcha de med en snygg väska. Accessoarer som passar under kallare årstider och som du lätt kan matcha till din outfit är till exempel läderhandskar och halsdukar. Är det aningen varmare ute kan en tunnare scarf passa. Hos Tom Ford finns scarfs och halsdukar i olika mönster som till exempel en prickig scarf eller leopardmönstrad scarf i ull och siden. Skärp finns också i sortimentet och finns som bruna och svarta läderskärp med snygga och maskulina metallspännen.