Moschino

Det italienska modehuset Moschino grundades 1983 av Franco Moschino som genast satte tonen för varumärkes kännetecken; innovativa och färgglada plagg och accessoarer. Varumärkets nuvarande designer Jeremy Scott som tog över 2011 håller i den röda tråden med glada och lekfulla kläder som skapar en over-the-top känsla. Vi är stolta över att vara ensamma återförsäljare online i Sverige.

Moschino är ett av de störst italienska modehusen med säte i Milano och med världstäckande närvaro. Moschino grundades 1983 av den italienske modeskaparen Franco Moschino. Hans kollektioner blev snabbt kända på grund av dess innovativa, färgglada och originella design. Det exklusiva varumärket är idag känt över hela världen och bärs av många modemedvetna män. Idag är det Angela Missoni som är varumärkets Creative Director.

Moschino hoodies

En hoodie från Moschino är ett måste för den medvetna mannen. En hoodie kan med enkelhet kombineras med andra plagg från Moschino. Med ett par jeans och ett par sneakers kan du ta en promenad på stan eller umgås med vänner. Moschinos hoodies finns i olika utföranden. Den klassiska hoodien i mjuk bomull med långa ärmar och dragsko i luvan finns i flera olika färger och med olika mönster. Moschino är kända för sin extravaganta stil med stora loggor och skrikande färger och deras hoodies följer även den trenden. Loggan i stort tryck är vanligtvis närvarande. I sortimentet finns också tunnare, kortärmade hoodies.

Moschino t-shirts

En t-shirt är ett vanligt förekommande plagg i många mäns garderob. En t-shirt från Moschino är emellertid ett speciellt plagg som endast de mest modemedvetna bär. Klär du dig i en Moschino t-shirt kan du försäkra dig om att få blickar dragna till dig då både mönster och loggor vanligtvis är tryckta i stort och färgglatt format även på dessa plagg. Märket har också lite mer diskreta t-shirts med en liten logga eller en logga på en liten metallplatta som placerats på bröstet. Oavsett stil så är en Moschino t-shirt nånting som bör finnas hos varje trendmedveten man.

Moschino tröjor & sweatshirts

Förutom hoodies och t-shirts så har Moschino även andra tröjor i sitt sortiment som till exempel sweatshirts, stickade tröjor och zip-tröjor. En sweatshirt liknar en hoodie i sin design men har vanligtvis inte luva. Med dess mjuka design är en sweatshirt det ultimata plagget för komfort. Kombinera med ett par sweatpants i samma mönster eller bryt av med en annan färg. Moschinos trackjackor med stor logga på ryggen kan kombineras med jeans eller till exempel shorts på sommaren. Under kallare väder kan en stickad tröja eller kofta passa bättre.

Moschino skor och väskor för herr

Moschino designar inte bara kläder utan tillverkar också skor och accessoarer som väskor och midjeväskor. Skorna finns i olika modeller som sneakers och badtofflor. Även dessa står ut från mängden med färg och snygga mönster. Väskorna är designade med metallinslag, stora loggor och moderiktiga detaljer. Ett par skor och en väska från Moschino kommer aldrig vara fel och blir de perfekta komplementen till din övriga outfit.