Philipp Plein

Philipp Plein grundades 1998 i Schweiz av tysken med samma namn. Den första kollektionen bestod av vintage militärjackor med swarovskidöskallar och än idag präglas Philipp Pleins design av humor, provokation och lyx.

Designermärket Philipp Plein startades 1998 och har under årens gång vuxit och blivit en stark aktör på modemarknaden. Philipp Plein byggde upp modeimperiet baserat på sin hängivelse och fascination för både mode och rock´n´roll vilket resulterade i ett lyxigt och tufft varumärke. Philipp Plein designar unika kollektioner som tolkar en superb livsstil med moderna inslag av lyx och glamour. Plaggen genomsyras av en livfull och positiv anda och det är idag ett av de mest kända modehusen på internationell nivå. Med en provokativ, rolig och luxuös stil har Philipp Plein hittat hem hos många modemedvetna män som uppskattar detaljerade hantverk. Philipp Pleins märke och livsstil är en hyllning till den passionerade individualisten som förverkligar sina drömmar och lever ut de i det vardagliga livet.

Philipp Plein t-shirt

I Philipp Pleins sortiment hittar man t-shirts av olika slag. En t-shirt kan verka som ett simpelt plagg men av en t-shirt från Philipp Plein kan man förvänta sig ett storslaget mönster, lyxiga detaljer och exklusivt material. Det kanske mest kända trycket från Philipp Plein föreställer en döskalle och återfinns på många av varumärkets plagg. Man kan inte ta miste om en Philipp Plein T-shirt då trycket ofta är lika stort som själva tröjan. Med en Skull t-shirt från Philipp Plein har du ett självklart val till ett par jeans. Du hittar även t-shirts i kollektionen från Plein Sport.

Philipp Plein hoodies & jackor

Andra populära plagg från Philipp Plein är deras hoodies och jackor. Med en hoodie skapar du dig en avslappnad men snygg look. Kombinerar du dessutom med andra plagg från Philipp Plein får du en oslagbar helhet. En sweatshirt eller en zip-tröja kan vara ett alternativ till en hoodie och passar lika bra till övrigt sortiment som en hoodie. Med snygga detaljer och material i högsta kvalitet. Den snygga loggan brukar vara väl synlig och används ibland även som mönster på olika plagg, till exempel längs med armen eller axeln. Jackorna pryds av exklusiva detaljer som till exempel nitar och stora loggor.

Philipp Plein jeans & sneakers

Ett par jeans från Philipp Plein är hantverk med detaljer som urskiljer varumärket från andra designers. Högkvalitativ denim, snygga cut outs, nitar och färgstänk är några kännetecken. Ett glasklart val när man ska matcha sin outfit är ett par schyssta sneakers. Accessoarer från designermärket är till exempel ett skull skärp med den välkända döskallen med kristaller eller loggan med två P. Kombinera med en snygg midjeväska, även den med exklusiva detaljer.