NN07

NN07 (No Nationality 07) startades som namnet antyder 2007 i Köpenhamn av Victor Lindh och Ulrik Pedersen. NN07 blev snabbt en stor succé på den skandinaviska modekartan, framförallt genom sina tvättade chinos med en speciell finish som fick många att få upp ögonen för den lilla modeuppstickaren. Med en dedikation och hängivenhet även för de små detaljerna designar de morgondagens klassiker..

Varumärket NN07

NN07 står för "we are no nationality" och grundades, som namnet antyder, år 2007 i Köpenhamn. Namnet No Nationality anspelar på att varumärket inte enbart vill nischa sig till sin hemmamarknad, utan snarare vill vara tillgängliga för vem som helst, vart som helst.

Varumärket får sin inspiration från världen över, och möter människor på resande fot när deras kataloger skapas. Inspirationen är tagen från Paris gator, bland nomader i Marocko och på restauranger i New York.

NN07 erbjuder tidlösa herrkläder som är skapade av god kvalitet som håller över tid, snarare än att satsa på plagg som är trendiga för stunden. Spana in NN07s sortiment hos oss!

NN07 byxor och chinos

NN07 har ett brett utbud av stiliga och tidlösa byxor i olika material och färger. Det är främst NN07s chinos som blivit omåttligt populära. NN07s chinos blev snabbt en stor succé på den skandinaviska modekartan. Många fick upp ögonen för de tvättade chinosen med en speciell finish. Chinosbyxan är ett måste i varje mans garderob och hos NN07 hittar du ett brett utbud av chinos i olika material och modeller som passar till alla tillfällen.

De klassiska modellerna i bomull finns i flera färger och passar perfekt till så väl fest som till vardagsbruk. En vardagslook som aldrig går ur tiden är chinos kombinerat med exempelvis en t-shirt och ett par sneakers. Det finns dessutom mer dressade varianter som kan förklaras som hybrider mellan chinos och kostymbyxor, vilket gör den till en ultimat byxa till både jobbet och festen. Dessa kan med fördel kläs upp och bäras tillsammans med en skjorta och kavaj.

Förutom chinos, har NN07 även mycket populära manchesterbyxor som nu är trendigare än någonsin. Om du är ute efter ett par trendiga byxor som både är snygga och bekväma, är manchesterbyxan är klockrent alternativ.

NN07 skjortor och t-shitrs

NN07 erbjuder klassiska skjortor med en twist som är tillverkade av kvalitativa material med unika detaljer som ger ett exklusivt intryck. I sortimentet hittar du ett brett utbud av skjortor i olika modeller, färger och material. Du hittar dels klassiska button down-skjortor i olika färger och mönster som alltid är ett säkert kort. NN07 erbjuder även mer innovativa varianter, som overshirt i olika material och färger, oversized skjortor och skjortor utan krage. Bär skjortan antingen som den är eller uppknäppt över en t-shirt. Dess t-shirts finns i många olika färger och modeller där du garanterat kan hitta en t-shirt i din smak. Slim fit, oversized, neutrala färger eller en glad färgpalett – det väljer du själv. De är alltid tillverkade av kvalitativa material som både är bekväma och håller.

NN07 jackor och rockar

Hos NN07 hittar du trendiga jackor och rockar i många olika modeller, material och färger. De har jackor i trendiga färger och snitt som passar till alla olika årstider. Vill du hålla både stilen och värmen under de lite kyligare månaderna hittar du stilrena rockar och trenchcoats med isolering i NN07s sortiment. Flera trenchcoats i sortimentet är både vattentäta, vindtäta och kan andas, vilket gör plagget både snyggt och funktionellt. Under de riktigt kalla vinterdagarna, kan du istället bära en vinterjacka från NN07.

Investera i en trendig tröja från NN07

NN07 erbjuder ett brett sortiment av snygga tröjor för herr i kvalitativa material och olika utföranden. De klassiska ulltröjorna med rundad halslinning är riktiga klassiker som passar lika bra som de är som över en skjorta, vilket ger ett stiligt intryck. Även en polotröja från NN07 är en stilig klassiker.

För de kyliga dagarna kan du bära en stickad tröja från NN07 som passar lika bra till hösten som under svala sommarkvällar. Under antingen hemmakvällar i soffan, eller till en streetinspirerad look på stan, kan du bära någon utav NN07s sweatshirts eller hoodies.