Eytys

Det Stockholmsbaserade sneakersvarumärket Eytys lanserades 2013 av ett gäng barndomsvänner uppväxta med 90-talets subkulturer och öppna värld i och med internet. Eytys gör bekväma sneakers med en minimalistisk design och kollektionerna överskrider gränser som nationalitet, kön och trender.

Eytys skor och kläder för herr

Eytys är ett sko- och klädmärke som är baserat i Stockholm. Eytys grundades år 2012 av två barndomsvänner, och lanserades år 2013 med stor succé. Idén bakom varumärket uppkom under en resa till Tokyo, vilket fick båda att säga upp sig från sina jobb och satsa fullt ut på deras vision - Sneakers i unisexmodeller som är oberoende av tid och kön.

sneakers i unisexmodeller var starten på varumärkets resa. Unisex-modellen “mother” var den första skon att skapas. Modellen är en uppdatering av en deck shoe från amerikanska flottan och blev snabbt populär. Sedan dess har Eytys framgångar gått i rask takt och idag säljs Eytys produkter i 27 länder. Både kläder och skor för män och kvinnor med kreativ design finns idag bland varumärkets produkter.

Den röda tråden Eytys har i skapandet av sina produkter är den stilrena designen som passar för både män och kvinnor. Varumärket vill sudda ut gränser för nationalitet, kön och trender, och skapa plagg som passar för alla genom alla tider, därför är varje kollektion är unisex-utformad.

Eytys skor sätter stilen

Om du vill att skorna ska vara en stor del av din image så har du hittat rätt! Fördelen med Eytys skor är den tidlösa designen som går att kombinera med många olika sorters outfits. Med en enkel skjorta och ett par jeans sätter Odessa Suede Sneakers prägel på din outfit med den snygga bruna färgen och bastanta sulan. Eller varför inte kombinera den klassiska modellen mother canvas sneakers svart med en stilig rock eller snyggytterväst? En sko som kan smälta in bra till de flesta outfits, men samtidigt ge det lilla extra till looken!

Oavsett om du önskar skor som poppar eller diskreta skor som smälter in mer i din outfit, kommer Eytys skor att sätta stil från grunden med de utmärkande sulorna. Välj bland skor med sulor som är inspirerade av 90-talets sneakers, sulor med struktur och mönster eller Eytys klassiska tjocka gummisulor. Med ett par robusta och snygga sulor att stå på får du med dig känslan av en stadig power hela dagen.

Eytys sneakers - Angel, odessa, doja och fler modeller

Eytys bekväma och stilrena sneakers finns i många färger, material och modeller. De kännetecknas av en hög sula och genomtänkta detaljer, men skiljer sig annars mycket åt i utförandet, allt för att du ska kunna hitta ett par som passar just dig. Några av de mest populära modellerna bland Eytys skor finner du nedan.

Populära modeller av Eytys sneakers:

  • Angel - Rejäla sneakers om karaktäriseras av en kraftig sula och skosnören i nylon. Angel är i 90-tals stil och sätter stil på outfiten med materialet i läder.
  • Odessa suede - Skor i mocka med en hög sula som har tydlig struktur. I färgerna brun eller svart går skon att kombinera till de flesta plaggen.
  • Doja suede - Stilrena slip-ons i mockaskinn. Klassisk tjock sula och diskreta stilrena skor med få detaljer.
  • Mother canvas - Varumärkets första modell. Låga sneakers med tjock gummisula och karaktäristisk flärp baktill. Stilren sko som passar för de flesta outfits.
  • Wave suede - Sneakers i mocka med skaterstil. Insida av mjukt kalvskinn. Skorna pryds av en rund patch med Eytys-logga.