Etro

Kända för sina paisley-mönstrade kläder har Etro designat kläder från Milano sedan 1968. För dig som gillar ett klassiskt snitt med en annorlunda finish.

Etro

Etro herrkläder och accessoarer från italiensk designer

Etro grundades år 1968 av en italiensk designer vid namn Gerolamo Etro. Det startade som ett textildesignföretag och är idag ett familjeägt internationellt modehus med mode från Milano. Kläderna har klassisk italiensk design med det där lilla extra som får plaggen att kännas unika. I familjen har inställningen alltid varit att kläder är konst, vilket är grundtanken i designen av kläderna. Bland kläderna och accessoarerna hittar du exklusiva materialblandningar, en innovativ design och unika mönster.

Etros ikoniska paisleymönster

Ett av varumärkets största kännetecken är paisleymönstret. Mönstret kommer ursprungligen från Persien där det hette “butta”, vilket betyder blomma på Hindi. Paisley är ett mönster som ser ut som en grönsak som formas till en vattendroppe. På 1800-talet blev det för första gången populärt att använda mönstret på kläder, och återupptog sedan sin popularitet på 1960-talet när Etro grundades. Senare blev paisley återigen populärt under 1990-talet.

Etro t shirt för herr

Etro t-shirts är ett av de populäraste plaggen i sortimentet. Det finns stilrena, färgglada, mönstrade och med tryck. Alla unika och en för varje smak. En t-shirts går att få in i alla olika stilar och är ett måste för alla garderober. T-shirten passar perfekt som basplagg, men kan också vara det plagget som lyfter en hel outfit. Etro har stilrena t-shirts med tryck som går att kombinera med mycket från garderoben, men även ger karaktär till outfiten. Du kan också välja utstickande t-shirts med mer färg som poppar och blir huvudplagget i looken.

Etro skjorta för herr

Med en unik skjorta från Etro får du direkt stilen på plats. De mönstrade snygga skjortorna sätter hela outfiten med sina snygga och färgglada mönster. Den bohemiska elegansen sätter definitivt prägel på din outfit.

Etros välskräddade skjortor gör sig bra precis som de är, men för att piffa till den lite extra till festen går det att kombinera med en helfärgad slips. Tänk på att slipsen gör sig bäst genom att smälta in eftersom skjortan gör jobbet. Så matcha gärna slipsen med någon av färgerna på skjortan så får du garanterat den mest personliga och eleganta stilen på festen.

Etro skor för herr

I Etros sortiment finns det även skor för män, allt ifrån klassiskt snygga kängor till sneakers med poppiga mönster. Det gemensamma för Etros skor är den unika touchen. De starka färgerna, de diskreta mönstrena eller små detaljerna - varje sko har en karaktäristisk touch av Etro. Att hitta skor som känns helt rätt är inte alltid lätt, men när man väl hittar de där perfekta skorna vill man nästan bo i dom. Därför är det värt att investera i skor med bra kvalitet som känns 100% rätt.

Etro accessoarer för herr

Precis som det övriga sortimentet, har även accessoarerna från Etro en unik prägel som karaktäriseras av just Etro. Välj mellan mönstrade plånböcker, paisley mönstrade manschettknappar, scarfs, i snygga färger eller varför inte en panama mönstrad hatt? Du hittar också kavajsmycken och bälten bland Etros accessoarer. Oavsett om du vill ha något som sticker ut mycket eller något som är lite mer diskret så finns det accessoarer för dig.

Etro online - herrkläder

Majoriteten av Etros kläder säljs i modevaruhus världen över, men hos oss på Man of a kind handlar du kläder från Etro smidigt online med 1-3 dagars leveranstid. Från Etros sortiment hittar du både herrkläder, accessoarer för män och skor för män.

Passa på att även handla andra modevarumärken. Vi har ett stort sortiment av herrmode online.