C.P. Company

C.P. Company grundades 1975 av Massimo Osti. Känt för att vara det första varumärket att använda sig av en komplex tygfärgningsprocess. Looken är en mix av brittiskt sportswear och militära inslag, kombinerat med italienska tyger och avancerade produktionstekniker.

Designermärket CP Company grundades av Massimo Osti 1978 och blev snabbt känt för sin moderna tolkning av klassiska och funktionella herrkläder. Med en genomgående ton av militära och sportiga inslag i kombination med banbrytande italiensk innovation är de idag välkända världen över och mycket populära bland modemedvetna män. Alla CP Company plagg är högkvalitativa och kommer hålla i säsong efter säsong. Dess tidlösa design gör dessutom att du kommer kunna kombinera din outfit år efter år och ändå alltid känna att du bär ett speciellt plagg.

CP Company tröjor, t-shirts och skjortor

CP Company tillverkar snygga och komfortabla tröjor i olika modeller. Här finns snygga t-shirts, långärmade tröjor och stickade tröjor. Med den moderna men sportiga designen kommer du kunna använda din CP Company tröja till många olika tillfällen. Klä dig i en skön t-shirt under varma vår- och sommarmånader. Kombinera med ett par shorts eller uppvikta chinos. Är de lite kyligare kan du komplettera med en overshirt eller en tunnare jacka som till exempel en skaljacka. Ska du ut på mer äventyrliga event så kan en utility-väst vara passande. Den är inte bara funktionell utan också snygg över en t-shirt. Bland kollektionerna finns också snygga och moderiktiga skjortor som lätt kan kombineras med en i övrigt sportig och ledig stil.

CP Company hoodies och sweatshirts

För bekväma helger hemma i soffan eller på stan med vännerna kan du kläd dig i en snygg CP Company hoodie eller sweatshirt i kombination med ett par jeans eller sweatpants. I sortimentet finns olika sweatshirts och hoodies, collegetröjor och huvtröjor. Vill du ha möjligheten att knäppa upp tröjan kan du välja en hoodie med dragkedja. Kombinera med en snygg CP Company jacka under kallare dagar som till exempel en dunjacka eller en dunväst.

CP Company mössor, kepsar, väskor och ryggsäckar

Komplettera din look med kvalitativa accessoarer. Mössorna från CP Company är populära. Likaså kepsarna. Behöver du bära med dig till exempel dator eller övrig utrustning kanske du behöver en väska. Väskorna finns i olika modeller. Med en midjeväska kan du enkelt bära med dig det allra viktigaste utan att behöva bära något på armen. En större modell på väska är crossbody-väskan som blivit en modeaccessoar. Ryggsäckarna från CP Company är funktionella och praktiska och utrustade med flera olika funktioner och fack. I sortimentet finns också snygga skärp som passar utmärkt till ett par byxor från CP Company.

CP Company byxor

Byxorna i CP companys sortiment är även de genomsyrade av en sportig touch och här finns allt från cargobyxor med fickor på benen till sweatpants med snygga detaljer. Matcha dina sweatpants med en passande hoodie eller sweatshirt. Alla byxor är designade för att ge bästa komfort under både mer livliga aktiviteter som promenader. Stilen är dock A och O i CP Companys kollektioner och man kan alltid räkna med att plaggen är lika snygga som bekväma och funktionsdugliga.