CDLP

Underklädesmärket CDLP går emot normen för massproducerade herrunderkläder med stora logotyper. Med ambitionen att erbjuda en ny generation högkvalitativa underkläder utan kompromisser i design och materialval har CDLP tagit fram en kollektion med samtliga produkter producerade i Portugal i innovativa material och levererade i en exklusiv förpackning. Varumärket vann Cafés pris för årets underkläder 2016 och har hyllats internationellt i GQ, Elle och Esquire.

Varumärket CDLP

Varumärket CDLP grundades år 2016 i Sverige och klädernai sortimentet är handgjorda i Europa av hållbara och framtidsorienterade tyger. Varumärket CDLP har presenterats i The New York Times, GQ, Monocle, Vogue och Financial Times. Dessutom kan det hittas hos några av världens ledande återförsäljare som Bergdorf Goodman, Browns, End Clothing, Harvey Nichols, Lane Crawford, Matchesfashion, Mr Porter, Selfridges och Ssense.

CDLP är inte ett underklädesvarumärke som massproducerar herrunderkläder med iögonfallande logotyper som många andra. CDLPs ambition är att erbjuda högkvalitativa underkläder för män utan några kompromisser i materialval eller design. Produkterna i deras sortiment är designade i Stockholm och producerade i Portugal i innovativa material och levereras i exklusiva förpackningar. År 2016 vann CDLP dessutom Cafés pris för årets underkläder 2016 och har hyllats internationellt i GQ, Elle och Esquire.

CDLP briefs, trunks och boxers

CDLP är särskilt kända för sina kalsonger och i sortimentet hittar du kalsonger i alla möjliga olika modeller. Modellen Boxer Trunk från CDLP kommer i en modern siluett med kortare ben och ett skönt resårband i midjan. CDLPs Y-Brief är en modell utan ben och kan beskrivas som en modern take på ett klassiskt underplagg. Boxershortsen är en vidare modell till skillnad från de andra modellerna som är åtsittande.

CDLPs kalsonger kommer i basfärger som vitt och svart, men finns även i många trendiga och mer dova färger. Färgerna khaki, marinblå och vinröd är återkommande bland CDLPs kalsonger. Kalsongerna kan antingen köpas var för sig eller i flerpack som kommer i exklusiva gula förpackningar.

CDLP kalsonger i högkvalitativa material

Den silkesliknande mjukhet och överlägsna komfort i CPLDs underkläder kommer från materialet lyocell vilket är ett andningsbart cellulosatyg med naturliga antibakteriella och fukttransporterande egenskaper. Lyocell är en ekologisk träfiber raffinerad till yttersta mjukhet och hållbarhet. Materialet kommer från hållbart odlat trä som kräver mycket mindre vatten, mark och kemikalier att tillverka än exempelvis bomull. Samtidigt blir det inte lika lätt skrynkligt och är snabbtorkande. Materialet lyocell har dessutom ett lyster i sig vilket bidrar till en känsla av exklusivitet i plagget.

Teamet bakom CDLP är mycket skickliga hantverkare som handarbetar varje enskilt verk med uppmärksamhet på detaljer och bestående kvalitet.

CDLP badshorts, strumpor och t-shirts

CDLP erbjuder inte endast kalsonger. I deras sortiment hittar du alla klassiska underklädesplagg som är måsten i basgarderoben. Varumärket erbjuder allt från badshorts till t-shirts och strumpor. Självklart är alla plagg skapade av högkvalitativa material och har en stilfull design som kännetecknar varumärket CDLP. När du köper ett plagg från CDLP får du det i en exklusiv gul box, vilket dessutom gör CDLPs produkter till en perfekt present. Mannen som bär kläderna från CDLP är en man som bryr sig om vad han har på sig men förmodligen har tröttnat på att betala överpris för välkända varumärken av låg kvalitet.