Sandaler & Tofflor

Vi erbjuder ett kuraterat sortiment av sköna badtofflor i fin design och exklusiva sandaler i skinn. Just nu är det, tro det eller ej, helt rätt att bära strumpor i sandalerna. Tillsammans med ett par shorts eller linnebyxor och en skön t-shirt så har du en fulländad outfit.

Tofflor för sköna dagar hemma

Sköna tofflor att ha inomhus är ett måste för varje välklädd man. Välj bland många olika bekväma modeller av innetofflor att sätta fötterna i på din lediga dag.

Tofflor för alla

Det är inte bara när du rör dig ute bland andra människor som det är viktigt att tänka på hur du är klädd. Den medvetne mannen har naturligtvis också en speciell garderob för skön fritid i vilken tofflor är ett av de viktigaste plaggen. Tofflorna inte bara skyddar dina strumpor från slitage, de håller även dina fötter varma och sköna. Den frusne investerar såklart i ett par varma ulltofflor eller filttofflor. Den som söker något mer elegant och smidigt väljer med fördel ett par skinntofflor. Om du vill ha det riktigt mysigt i tv-soffan eller när du ska sova så är ett par fluffiga duntofflor perfekta för dig och dina fötter.

•Avlastar ben och knän
•Värmer fötterna
•Minskar slitage på strumpor
•Sköna att gå i
•Finns i olika modeller

Välj rätt modell

Vilken toffel du ska välja beror lite på vilka behov du har. Om du känner att dina fötter behöver avlastning så är det bra att välja en toffla i sandalmodell med väl uppbyggd och ergonomisk läst. Den gör så att fötterna blir mindre trötta när du går på hårda golv. Är du den frusna typen finns varmare modeller i ull som gör sig perfekt för hemmabruk. Det är även mycket stilrent och snyggt med ett toffla i skinn. Det är bra att ha flera tofflor att välja mellan, en par varmare för vintern och ett par svalare för sommaren.

Ta hand om dina tofflor

I regel är det lätt att ta hand om sina tofflor eftersom de inte kräver speciellt mycket skötsel. En modell i läder kan behöva smörjas ibland för att den ska behålla sin smidighet. En filttoffla kan du istället rolla ren med en klädvårdsroller. Låt också tofflorna få vila och torka ur med jämna mellanrum, på så sätt håller de längre. För att det ska vara möjligt kan det vara bra att växla mellan flera par.

Unna dig riktigt sköna tofflor

Långa arbetsdagar med mycket flängande hit och dit gör fötterna trötta och värkande. Unna dig därför ett par riktigt sköna tofflor att låta dem vila i när du är hemma. Välj bland flera modeller och material och hitta din favorittoffla.