Moose Knuckles

Moose Knuckles grundades i Kanada 2009 och familjen har skyddat kanadensarna från kylan sedan 1921. Varumärket byggdes på tron ​​att de skulle kunna göra de tunnaste, tuffaste och mest lyxiga sportkläderna i världen. Moose Knuckles konstruerar kanadensisk kunskap och arv i varenda söm, fiber och dragkedja. I kombination med beprövad prestanda och ett unikt perspektiv är Moose Knuckles ett exceptionellt varumärke för ytterkläder.

Moose Knuckles är ett kanadensiskt varumärke grundat 2009 och är välkänt världen över för sina varma jackor anpassade efter extrem vinterkyla. Med intentionen att skapa det coolaste och mest luxuösa sportmodet i världen tar Moose Knuckles fram kollektioner som klarar av tuffa förhållanden och kallt väder. De uttrycker det själva som att de bygger in kanadensisk kunskap i varje fiber, söm och dragkedja. Med oklanderligt skrädderi och etiskt framtagna material så för de vidare det kanadensiska arvet och kulturen.

Moose Knuckles jackor

Moose Knuckles är främst kända för sina jackor som kombinerar funktion med stil. I sortimentet finns herrjackor, dunjackor och parkas. Jackorna finns i olika färger där de mörkare tonerna dominerar. Svarta jackor, mörkgröna jackor och marinblå jackor är populära. Vanligtvis pryds jackorna av både knappar och dragkedja, hög hals och huva där huvorna ofta är avtagbara och pryds av en päls. Vissa jackor har även den praktiska tvåvägsdragkedjan. Fickorna har antingen dragkedja eller knapp så att man enkelt kan förvara sina ägodelar. Jackorna pryds vanligtvis av Moose Knuckles logga i svart eller silver. För att du ska kunna vistas ute även i fuktig väderlek så är jackorna gjorda av vattenavstötande yttertyg.

Moose Knuckles vinterjackor

Moose Knuckles vinterjackor värmer även under det kallaste vinterklimatet samtidigt som de är snygga och trendriktiga. Jackorna finns i olika längd och designs. Oavsett om du gillar att klä upp dig till vardags eller om du klär dig lite mer casual så passar en jcka från Moose Knuckles. Kombinera med herraccessorer som handskar, halsdukar och mössor från andra kända varumärken. Kanadensiska varumärken har generellt fått ett bra rykte för att skapa riktigt värmande plagg för extremt väder och du kommer garanterat hålla dig varm hela vintern med en vinterjacka från Moose Knuckles. Andra varumärken med vinterjackor med liknande egenskaper är Canada Goose och Moncler.

Moose Knuckles tröjor

Den långärmade tröjan har genom tiderna varit mycket populär och är ett plagg som används oberoende av säsong. En sweatshirt eller en collegetröja är mycket vanligt i olika herrkollektioner. Huvtröjan kan dateras ända tillbaka till 1930-talet även om liknande plagg har funnits sedan medeltiden. Den har bland annat utgjort en del av de katolska munkarnas klädsel. Så som plagget används idag myntades av Champion under början av 1900-talet för arbetare i fryslager. Moose Knuckles tillverkar också tröjor. I sortimentet finns hoodies, eller huvtröjor samt hoodies och munkjacka med dragkedja.