Canada Goose Black Label

Sedan starten 1957 har Canada Goose producerat deras signaturdunjackor i sina egna fabriker i Toronto och Winnipeg i Kanada. Denna Limited Edition Black Label kollektion från Canada Goose hämtar inspirationen från sina klassiska modeller och anpassar och uppgraderar dem med detaljer och materialval för urbana äventyr oavsett vinterväder.

Lyxiga Canada Goose Black Label

Canada Goose Black Label är Canada Goose lyxkollektion där estetik möter funktionalitet och hållbarhet för den urbana, utforskande mannen. Canada Goose Black Label följer Canada Goose vanliga utformning designmässigt och färgerna känner man igen från den vanliga kollektionen. Svart är dock en dominerande färg i Black Labels kollektioner. Canada Goose titulerar sig som världsledande inom tillverkning av exklusiva jackor och ytterkläder som idag bärs av män över hela världen.

Bland Canada Goose Black Labels sortiment finner du dunjackor, bomberjackor, parkas och vinterjackor som kommer hålla dig varm under kalla månaderna på året. De klassiska Canada Goose modellerna återfinner man även i denna kollektion, dock med lite annorlunda detaljer och material. Black Label är designad för att användas i extrema klimat såväl som på stan.

Till skillnad från den typiska röda och blå Canada Goose loggan så känner man igen Black Label på den helsvarta runda patchen som pryder varje plagg och som vanligtvis placeras på jackans överarm. Canada Goose Black Label är ett grundligt hantverk av material och design med en garanterad känsla av exklusiv kvalitet.