Canada Goose

Sedan starten 1957 har Canada Goose producerat deras signaturdunjackor i sina egna fabriker i Toronto och Winnipeg i Kanada. Se även Canada Goose Black Label, varumärkets lyxlinje med den runda logo-patchen i svart.

Canada Goose från start till idag

Canada Goose grundades år 1957 med syfte att skapa rejäla ytterkläder anpassade efter att köra snöskoter. Sen dess har många plagg skapats, allt från ordentliga vinterjackor och vindtäta parkas till fodrade handskar och värmande mössor. Gemensamma egenskaper för samtliga av Canada Goose kläder är det högkvalitativa och hållbara materialen som klarar de allra flesta situationer. Det värmande dunet i kombination med den stilrena designen gör Canada Goose, inte bara till ett exklusivt, utan även ett självklart val för den stilmedvetna och aktiva mannen. Med ytterklädernas klassiska färger i svart, röd, marinblå och olivgrön är det nästintill omöjligt att misslyckas med sin outfit och det går enkelt att kombinera Canada Goose kläder med andra plagg och accessoarer. Oavsett om man står i skidspåret eller mitt i storstaden kommer den smakfulla klädseln att lysa igenom.

Canada Goose herr - för den modemedvetne mannen

Den man som värdesätter att klä sig modemedvetet och kvalitativt bär med stolthet upp Canada Goose. Märket passar helt enkelt för alla de män som vill ha ett varumärke som sätter ord på vad exklusivt herrmode innebär. Canada Goose tummar aldrig på stilfaktorn utan den syns i varje detalj, i allt från deras mössor till det breda urvalet av jackor. Kollektionerna genom tiderna har varit mycket uppskattade, speciellt då användningsområdena för deras kläder är många. De har till och med en unik kollektion för den världsvana och äventyrliga mannen, Canada Goose Black Label – som erbjuder signaturjackor i vind- och vattentätt material för alla typer av väder.

Canada Goose vinterkläder – stil och funktion under iskalla vintrar

Canada Goose kanske främst förknippas som varumärket med högkvalitativa jackor i hållbara material som klarar de kalla vinterklimaten. Ur jacksortimentet hittar vi både långa och korta modeller som passar för olika väderförhållanden och personliga preferenser. Ett annat värmande och estetiskt tilltalande ytterplagg, som dessutom är konstruerat för att lätt röra sig i, är Canada Goose västar. Precis som deras jackor och parkas så tillverkas yttervästarna med material av högsta kvalitet, perfekt passform och en genomtänkt, elegant stil. Det är inte helt ovanligt att se den modemedvetna mannen i en svart väst från Canada Goose ihop med en enfärgad t-shirt, välsittande jeans och ett par välskötta sneakers. Ett klassisk och mycket uppskattad klädkombination under de lite varmare vårmånaderna.

Canada Goose vantar, handskar och mössor

Även om varumärket är mest kända för sina jackor så erbjuder de även accessoarer som vantar, handskar och mössor i samma kvalitet som sina övriga produkter. I deras tjocka tumvantar som dessutom har en extra, värmande, uttagbar innervante håller du dig garanterat varm även om du befinner dig i extremt väder. Canada Goose mössor är även de funktionella och designade för att värma huvud och öron när det är som kallast. Modellerna passar utmärkt att kombinera med Canada Goose jackor och västar.