Jil Sander

Minimalism och stilren design är vad som kännetecknar detta märke med tyskt ursprung. För dig som vill ha enkel design och form utan att tappa moderiktigheten.

Varumärket Jil Sander

Jil Sander är ett tyskt modehus som grundades år 1968 av grundaren vid samma namn. Jil Sander har alltid haft en vision av att skapa lyxiga kläder utav exklusiva material som kan användas till vardags. Jil Sanders kläder är en perfekt kombination av tidlöst, minimalistiskt och exklusivt och bars tidigt av självsäkra affärskvinnor. Varumärket började år 1996 skapa herrkläder, vilket idag har blivit ett populärt varumärke bland många män. Herrkläderna från Jil Sander kan beskrivas som minimalistiska och stilrena, vilket passar utmärkt för dig som vill bära en enkel design utan att tappa moderiktigheten.

Förutom Jil Sander, har den kreativa chefen Raf Simmons på senare dagar givit en ny touch till Jil Sanders design. Idag kan vi se en design med något feminina och sensuella inslag och inte endast en strikt minimalistisk design. Här hittar du allt från tröjor och skjortortill diverse byxor och pikétröjor från det trendiga varumärket!

Jil Sander t-shirts

I Jil Sanders sortiment hittar du ett brett sortiment av t-shirts, tillverkade av exklusiv bomull, i många olika färger och modeller. Bland deras enfärgade t-shirts hittar du bland annat klassiska t-shirts med rundad hals som passar perfekt i basgarderoben. Du hittar även mer kreativa varianter med hög hals, vida passformer och överdimensionerade armar. Även Jil Sanders långärmade t-shirtsmed broderade JS-loggor och rundad hals är utmärkta att uppdatera basgarderoben med. De finns i användbara basfärger som lever upp till Jil Sanders minimalistiska design.

Bland Jil Sanders t-shirts med tryck hittar du dels t-shirts som pryds med loggan Jil Sander, men även andra dekorativa tryck som kan pryda hela t-shirten eller synas i form av detaljer som exempelvis en broderad ficka.

Jil Sander skor

I Jil Sanders sortiment av skor hittar du moderiktiga skor i många olika modeller. Ser du ett par skor med snörning och rejäla sulor, är det stor chans att dessa är från Jil Sander. Just snörning och intressanta sulor brukar vara detaljer som kännetecknar Jil Sanders skor. I sortimentet hittar du skor för alla årstider. Till höst och vinter finns rejäla stövlar med snörning och kraftiga sulor och till vår och sommar är Jil Sanders skor i derbymodell mycket populära. Skorna är tillverkade av kvalitativa material som genom rätt skovård har många fina år framför sig.

Jil Sander shorts

Shorts från Jil Sander är det ultimata sommarplagget för herr. Shortsen från varumärket är ofta knälånga och vida i modellen, vilket ger ett moderiktigt intryck. Shortsen finns både i klassiska och mer lekfulla färger. Den riktigt trendiga mannen matchar de knälånga shortsen till ett par höga strumpor under skorna och gärna en midjeväska över bröstet. På överdelen får du gärna bära en kortärmad skjorta.