Dsquared2

De två tvillingbröderna Dean och Dan Caten har sedan de studerade på Parson's School of Design gjort kläder med ett raffinerat italienskt snitt och en kanadensisk touch.

Dsquared grundades 1995 av ett kanadensiskt tvillingpar som åtog sig uppgiften att skapa ett ungt, coolt och extravagant varumärke som skulle nå en världsomspännande bredd inom loppet av några år. Tvillingbröderna som vuxit upp i New York flyttade senare till Italien där Dsquared2 senare växte fram. Designermärket har utmärkt sig för deras luxuösa och enastående modevisningar och dess grundare är bland de mest dedikerade designers som finns idag inom modebranschen. Varumärket har bland annat designat plagg till Madonnas världsturné och Juventus matchkläder och plaggen ses titt som tätt på röda mattan. Dsquared2 har ett brett sortiment av modeplagg för män. Här hittar du allt mellan snygga underkläder till kostymer och smokings.

Dsquared jeans

Dsquared2 är omtalade på grund av deras jeans som kännetecknas av cool design och hög kvalitet. Jeansen finns i slitna modeller såväl som i helfärgad denim. Man känner igen Dsquared2 jeans på det röda eller svarta märket som är fastsytt vid dragkedjan. Jeans kan kombineras med plagg från andra designers men bärs med fördel tillsammans med övriga plagg från Dsquared2 då hela din look lyfts av Dsquared2’s modeaura. På Man of a kind hittar du utvalda modeller av Dsquared2 jeans.

Dsquared2 Keps

Kepsarna från Dsquared är mycket populära och finns i flera olika färger. En keps från Dsquared2 är den ultimata herraccessoaren. Den är pricken över i:et för en avslappnad streetwear look. Med en snygg keps kan du enkelt sätta ihop din Dsquared2 outfit då den passar perfekt till övrigt sortiment. Många kepsar hittar man under The Icon Collection och finns i alla kollektioner som släpps.

Dsquared2 hoodies & sweatshirts

En hoodie eller en sweatshirt från Dsquared kan med fördel bäras till övrigt sortiment. I utbudet finns snygga hoodies med luva och dragsko där märket finns skrivet med stora bokstäver över bröstet. Klä dig i jeans och en hoodie med ett par sneakers, en keps och en snygg jacka och du är redo för vardagshäng med kompisar eller en tur på stan.

Dsquared2 tröjor, t-shirts och skjortor

Dsquared2s tröjsortiment och skjortsortiment är brett och här hittar du tröjor, piké, t-shirts och skjortor i olika färger. Likt övriga tröjor så kännetecknas också deras t-shirts för män med stor logga på bröstet även om det finns modeller där loggan inte är lika synlig. Här finns vita t-shirts, svarta t-shirts och t-shirts med mönster. Du hittar även t-shirts från The icon Collection. Skjortankan ha många användningsområden. Modellerna bland Dsquared2’s skjortor är ofta mönstrade med tryck och coola detaljer. Färgerna varierar och skjortorna passar perfekt med ett par Dsquared2 jeans, antingen som den är, med en sweatshirt över eller som overshirt med en t-shirt eller tröja under.

Dsquared2 jackor och västar

Dsquared2 har tuffa jackor, rockar och västar för modemedvetna män som uppskattar en kombination av funktionalitet med design. Bland modellerna finns snygga skinnjackor, dunjackor, rockar och västar i olika längd. Med en Dsquared2 jacka kan du toppa din i övriga snygga outfit med ett vässat plagg som kommer ge dig en kick i vardagen.

Dsquared2 The Icon Collection

Dsquared2 Icon Collection är sportiga plagg från Dsquared2 som med sina livfulla och färgglada återkommande kollektioner har blivit en framgångssaga. Kepsarna är särskilt populära och pryder många modemedvetna mäns huvud. De finns i flera olika färger och håller en god kvalitet. Vanligtvis printas märkes ut på kepsens framsida så man inte kan ta miste om var kepsen kommer ifrån. Märket syns även väl på övriga plagg i sortimentet som skärp, sneakers, väskor, ryggsäckar, strumpor, kalsonger, t-shirts, sweatshirts, västar och badbyxor. Dsquared Icon står för Dsquared2 har även underkläder för herr som t.ex. strumpor och kalsonger. I sortimentet finns ävenbadbyxor och badshorts i olika mönster och färger.