Versace

Det italienska modehuset Versace står för en värld av lyx och design och grundades av Gianni Versace 1978. Den första Versace-butiken öppnade i Milano samma år och blev omedelbart väldigt populär. Idag är Versace ett av världens ledande internationella modehus och deras signum är den förgyllda medusan.

Versace kläder till herr

I Versaces exklusiva sortiment av herrkläder finns ett brett urval av trojor i olika utföranden som, i sann Versaceanda, ofta är vågade i både mönster och kulörer. Tröjorna pryds antingen av den ikoniska Medusan eller vackra barockmönster som avslöjar att de är Versaces mästerverk. En hoodies från Versace är både ett bekvämt och trendigt plagg som har en säker plats i modevärlden. Du kan antingen välja mellan mer diskreta varianter eller iögonfallande tröjor som gör ett avtryck. Versaces exklusiva hoodies är tillverkade i naturliga och kvalitativa material för maximal komfort. Förutom hoodies, är även zip-tröjor och sweatshirts populära tröjor i Versaces sortiment. Dessa modeller finns i en något bredare variation, sett till både material och detaljer. Förutom bomull är det inte ovanligt att se tröjor i sidenliknande tyg som ger ett vackert lyster. Vissa tröjor har en åtsittande nederkant, vilket tillför ett snyggt fall till tröjan. Dessa nederkanter kan ibland prydas med något av Versaces välkända mönster, som det klassiska Greca-mönstet. Dessutom har många av Versaces tröjor ett par matchande byxor till, som skapar ett trendigt set.

Versace skjortor

Det går inte att gå miste om en Versaceskjorta med dess ikoniska mönster, färgstarka kulörer och exklusiva material. De innovativa plaggen finns både i långärmat och kortärmat, där varje plagg är välarbetat och unikt. En skjorta från Versace blir utan tvekan mittpunkten av din outfit och kan antingen bäras till diskreta plagg som jeans eller kombineras med ett par byxor eller shorts från Versace med matchande mönster och kulörer för en extraordinär look. Inte vilken man som helst bär en skjorta från Versace, utan det krävs en stilmedveten och orädd man som vågar ta för sig och som gärna uttrycker sig genom sina kläder. När du vill klä dig i något mer ledigt än en skjorta, är en t-shirt från Versace alltid ett säkert kort. De finns i både diskreta kulörer med diskreta loggor och i mer iögonfallande varianter.

Versace jeans och andra byxor

Versaces jeans är skapade av kvalitativa material och med hög precision. Ett par bra jeans är en byxa väl värd att investera i, då det är ett plagg som har oändligt många kombinationsmöjligheter samtidigt som de har en lång livslängd och både blir bekvämare och snyggare med tiden. Jeansen från Versace pryds ofta av dekorativa detaljer där något av Versaces ikoniska mönster eller Medusan kan synas på exempelvis sömmar, fickor och knappar. Förutom jeans erbjuder Versace även ett brett utbud av andra byxmodeller. De är bland annat kända för deras trackpants, skapade i ett tekniskt tyg med elastisk midja som ofta pryds av olika mönster som dessutom har tillhörande tröjor. Under varmare dagar kan du liva upp din outfit med ett par shorts från Versace. I dess sortiment kan du bland annat hitta knälånga och mönstrade sidenshorts som livar upp vilken outfit som helst. Är du ute efter ett par shorts kan du även spana in kategorin badbyxor. Flera av dessa fungerar nämligen utmärkt att använda som shorts, vilket gör plagget mycket användbart.

Versace ringar, halsband och kepsar

Det är inte endast klädesplagg som erbjuds i Versaces sortiment, utan här finns även smycken som fulländar din outfit. Versaces halsband, ringar och örhängen i guld pryds av de välkända mönstren och medusa som kännetecknar det exklusiva varumärket. För den modiga mannen, kan dessa smycken kombineras tillsammans med ett iögonfallande plagg från Versace. För den mer diskreta, är de exklusiva smyckena från Versace ett utmärkt sätt att piffa upp en annars klassisk look. Även kepsar från Versace är en utmärkt detalj att fullända din outfit med och i sortimentet finns kepsar med dekorativa mönster och färger i sann Versace-anda.

Versace parfymer

Förutom kläder och smycken, erbjuder Versace även parfymer. En doft är ett viktigt komplement till din outfit och kan även säga en del om dig som person. Vilken doft du bär kan förutom att styras efter dina personliga preferenser, även påverkas av tid på dygnet samt din dagsform. Versace har parfymer för alla olika tillfällen där du hittar allt från fräscha och lätta dofter till sensuella och kryddiga dofter.

Versace från topp till tå

Höj din outfit med ett par skor från Versace som finns i många olika stilar och utföranden. I sortimentet finns bland annat olika varianter av sneakers som fungerar till i princip vilken outfit som helst. Här finns allt från klassiska vita sneakers till innovativa varianter med unika detaljer. Under de varmare dagarna när du vill bära bekväma skor men inte behöva kompromissa med stilen, är ett par tofflor från Versace det självklara valet. De passar lika bra till stranden som med ett par höga strumpor under på stan. För den orädda mannen som inte vill vara en i mängden, erbjuder självklart Versace, i enlighet med sitt varumärke, extraordinära skor i färger och mönster som exempelvis mönstrade boots med klack.