Balmain

Det franska lyxvarumärket Balmain grundades 1945 av Pierre Balmain. Med sina detaljrika kreationer blev Balmain snabbt ett ledande modehus. Idag är Balmain fortfarande troget till sin grundares vision och kombinerar sitt utmärkta skrädderi tillsammans med modern streetwear.

Balmain t-shirts

Balmain har ett stort utbud av snygga och komfortabla t-shirts där ingen är den andra lik. Balmains t-shirts finns i både klassiska och mer iögonfallande modeller med diverse print och mönster. Det finns helt enkelt en t-shirt för varje stil och tillfälle. En riktig klassiker i Balmains sortiment av t-shirts är den enfärgade t-shirten i antingen svart eller vitt som pryds av en kontrastfärgad Balmain Paris logga på bröstet. Loggan tryckt i guldfärg är en favorit hos många och som ger ett mycket exklusivt intryck.

Det är inte ovanligt att se t-shirts med influenser från både rockstilen och den arméinspirerade stilen, vilket även genomsyrar många andra klädesplagg från Balmain. Det kan exempelvis visa sig genom kamouflagefärgade t-shirts eller t-shirts med rockiga print och hål i. T-shirten är ett mycket användbart plagg som kan stylas på många olika sätt. Du kan i princip bära dem till vilka byxor som helst. En t-shirt tillsammans med ett par jeans och sneakers är en kombination som aldrig kan gå fel. Under de varmare månaderna kan jeansen istället bytas ut mot ett par shorts.

Balmain tröjor, hoodies och sweatshirts

Förutom t-shirts är andra måste-ha plagg i garderoben såklart hoodies och sweatshirts. Hos Balmain hittar du exklusiva hoodies och sweatshirts i olika kulörer och utformanden som passar för alla olika tillfällen. Under de något varmare dagarna är ett bra alternativ att bära en zip-hoodie över en t-shirt för att enkelt kunna reglera värmen. En annan variant är att bära en långärmad t-shirt med utformningen av en hoodie med huva och knytband. Både hoodies och sweatshirts är mycket användbara plagg som går att använda vid många olika tillfällen. De passar lika bra att bära en hemmakväll i soffan som i en street-inspirerad look på stan. Genom att bära din hoodie eller sweatshirt tillsammans med ett par sweatpants skapar du ett snyggt och komfortabelt set. Självklart hittar du både tröjor och sweatpants i Balmains sortiment.

Balmain jeans

Det är väl värt att investera i ett par kvalitativa jeans, då de både har en lång livslängd samt går att skapa otroligt många kombinationsmöjligheter med. Balmains jeans är skapade med en hög noggrannhet i både kvalitet och snitt. Många av jeansen i Balmains sortiment är genomsyrade av den glamorösa rockstar-känslan och den ikoniska ”Balmain Army” stilen, som många andra plagg i Balmains sortiment. Balmain erbjuder allt från klassiska jeans i färger som vitt, svart och blått till kamouflagefärgade jeans. Balmains jeans är skapade med hög precision och det finns ofta välarbetade detaljer som pryder plaggen. Dessa detaljer kan vara dekorativa knappar, dragkedjor och slitningar som pryder byxan. Du kan antingen anamma rockstilen fullt ut genom att bära en t-shirt med tryck tillsammans med en schyss skinnjacka eller gå för en mer klassisk stil med ett par blå jeans tillsammans med en vit t-shirt och sneakers.

Mannen som bär Balmain Paris

Bakom Balmain Paris plagg står en modern och modemedveten man som har ett öga för detaljer. Balmain Paris plagg är skapade med utomordentligt skrädderi och rika detaljer med influenser från streetwear och den rockiga grungestilen. Plaggen från Balmain Paris kan bäras av män i varierade åldrar och med olika stilar. Det finns något för både den vågade och klassiska mannen.