Sneakers

Sneakers är nästan ett måste på var mans skohylla. Trendiga svarta sneakers till ett par jeans eller varför inte ett par vita sneakers till en mer dressad look? Hos oss finns alla sneakers för herr, oavsett stil eller tillfälle.

Sneakers - ett måste i den trendmedvetna garderoben

De senaste åren har sneakers varit väldigt trendiga och idag finns de i de flestas hem. Förutom att vara trendiga skor är de dessutom både bekväma och praktiska.

Skapa en avslappnad look med sneakers

Med ett par sneakers skapar du enkelt en avslappnad look. Skorna passar dessutom till de allra flesta plagg. Skorna kan uppfattas som ungdomliga i sitt utseende, men faktum är de de bärs av både äldre och yngre människor idag. Då de finns i en rad olika modeller, färger och utföranden hittar du med stor sannolikhet ett par som passar såväl din ålder som din personliga stil. Det finns till exempel sneakers hög sula, sneakers utan snörning eller med snörning och skinnsneakers. Skornas färger kan variera från allt mellan ceriserosa till vita sneakers, eller varför inte satsa på ett par i ett häftigt mönster? Med ett par sneakersskor kan du enkelt sätta pricken över i:et på din outfit.

Finns i många modeller
Passar både män och kvinnor
Enfärgade eller mönstrade
Bekväma och praktiska
Perfekta vardagsskor

Olika modeller, material och färger

När du köper ett par sneakers online har du en mängd olika modeller, material och färger att välja mellan. Vissa modeller är anpassade för löpträning och andra träningsformer, medan andra modeller främst fungerar som vardagsskor. Gemensamt för många modeller är att de är fotriktiga och därmed bekväma att bära dag efter dag. Många modeller är relativt diskreta i sitt utseende och går i färger som svart och vitt men i och med att skorna har blivit så trendiga finns de också idag i en rad olika färger, mönster och material som vanligtvis inte förknippas med sneakers. Därför kan du med fördel köpa flera olika par som passar i olika situationer.

Ta hand om sina skor

Att ta hand om sina skor är viktigt för att de ska hålla längre. Sneakers är relativt enkla att underhålla, och de håller ofta länge utan att du behöver göra något särskilt med dem. Det är alltid bra att vädra skorna med jämna mellanrum, så de inte börjar lukta illa. Du kan också tvätta dem, gärna för hand, emellanåt.

Ett par klassiska sneakers är alltid rätt

Sneakers finns idag i en mängd olika modeller och utföranden så som färg och material. Hitta en modell som faller dig i smaken hos oss!