Parfym

Parfymer, eau de toilette, eau de parfume, eau de cologne - här hittar du dem alla.

Dofter för män

I vår manliga depå finner du ett brett utbud av dofter med både parfymer och dofter till hemmet så som doftpinnar och doftljus. Det sägs att man endast får sju sekunder på sig att göra ett första intryck och att en genomsnittlig person orkar behålla uppmärksamheten ungefär lika länge. Därför är det extra viktigt att investera i goda dofter, då det ger ett intryck av vem du är som person. I vårt sortiment av dofter finner du ett brett utbud av både parfymer och doft för hemmet så som doftpinnar och doftljus.

Herrdofter för varje smak

Förutom kläder och accessoarer, är doften ett viktigt komplement till din outfit som även det ger ett intryck av vem du är som person. Dessutom skapar dofter känslor och kan till och med vara avgörande i valet av partner. I vårt utbud finns herrdofter från de mest populära varumärkena där du finner allt från tyngre och kryddigare till friska dofter. Läs vår guide om parfymer där du lär dig mer om vad det finns för olika noter, koncentrationer och får tips om hur du ska gå tillväga för att parfymen ska hålla hela dagen.

Doft för hemmet

Dofter är viktigt för atmosfären i ett rum och förstärker den önskade känslan. Dekorera ditt hem med doftljus, doftpinnar och rumsdoft som dessutom är vackra inredningsdetaljer som kan pryda allt från badrumshyllor till sidobord och byråer. Välj doft beroende på vilken känsla du vill skapa i rummet. Exempelvis är kryddigare dofter att rekommendera i sovrummet, medan friska och blommiga dofter passar utmärkt i rum som vardagsrum och badrum. Det rummet som kanske är viktigast att placera doft i är hallen, då det är rummet som välkomnar både dig och dina gäster. Se därför till att placera en god doft i rummet som presenterar både dig och ditt hem.