Hårvård

Att håret har en dålig dag är ett vida känt begrepp. Vi vill göra allt för att du ska undvika att behöva ha fler sådana dagar. Med rätt schampon och stylingprodukter så tar vi dig nästan hela vägen. Det sista steget, att faktiskt få till frisyren kan vi tyvärr inte hjälpa till med.

Hårvård för män

Vi på Man of a Kind har allt inom manlig hårvård. Att håret har en dålig dag är ett vida känt begrepp och vi på Man of a Kind vill göra allt för att du ska undvika att behöva ha fler sådana dagar. Med rätt stylingprodukter, schampo och balsam har du goda chanser att göra varje dag till en bra hårdag.

Hårvård män - För varje frisyr

Hårvård för män är ofta viktigt för att frisyren ska göras rättvisa. Alla frisyrer behöver hårvård, men produkterna kan variera beroenden på längden, kvaliteten och vilken stil du är ute efter. Oavsett om du har ett långt svall, en slarvig knut i nacken eller en kortklippt frisyr, finner du garanterat de hårvårdsprodukterna som passar just dig och ditt hår hos oss.

Hårprodukter män – Schampo, balsam och hårstyling

Vi har ett brett utbud av hårprodukter för män, där du finner allt från schampo och balsam till hårstyling. Självklart är stylingprodukter viktigt för att kunna skapa den frisyr du vill ha, men innan du tänker på vilka stylingprodukter du ska införskaffa, är det viktigt att investera i ett bra schampo och balsam. Genom att använda rätt schampo och balsam får du ett välmående hår som känns friskt och får lyster. I vårt sortiment finner du djuprengörande schampo och balsam som både återfuktar, skyddar samt ger extra energi till håret. Därefter kan du applicera några utav våra grymma stylingprodukter för att få det slutresultatet du önskar.

Hårvax herr – För att få till den sista touchen

Hårvax är en av de absolut mest populära hårstylingprodukterna för herr. Det finns en stor bredd av vaxprodukter och i vår manliga depå finner du ett stort utbud av dessa, för att du ska hitta någonting som passar just dig och ditt hår. Ett lervax ger en mjuk hållfasthet med optimal struktur och matt finish. Fibervax ger istället mer definition, hållfasthet och stadga till håret om du vill ha full kontroll över det. Utöver vax har vi även ett brett utbud av andra stylingprodukter som exempelvis stylingspray som ger en fast stadga till håret samtidigt som du får en mer naturlig look.

Bästa produkterna inom hårvård för herr

Vi på Man of a Kind är specialiserade inom herr - oavsett om det gäller kläder, accessoarer eller hårvård finner du alltid grymma produkter hos oss från några av de absolut bästa varumärkena. I vår manliga depå kan vi därför garantera att du finner de bästa produkterna inom hårvård för herr.