Ansiktsvård

Ansiktsvård för män

Huden i ansiktet behöver extra mycket omvårdnad då den får utsättas för olika väderslag som värme, kyla och vind. Samtidigt påverkar de olika årstiderna luftfuktigheten, vilket även det påverkar hur vårt ansikte mår. Hos oss på Man of a Kind har vi ansiktsvård specifikt för män som du finner i vår manliga depå. I vårt utbud finner du allt från rengöring till krämer och serum för att ditt ansikte ska få en grundlig behandling för bästa välmående. Se även vår kroppsvård för att hitta de produkterna som passar bäst för övriga kroppen.

Ansiktsvård män – Vi har produkterna

Manlig och kvinnlig hud skiljer sig åt och behöver därför olika produkter. Manlig hy får även stå ut med rakning som kan göra den känslig, vilket gör att ansiktsvård är nödvändigt. Förutom att manlig och kvinnlig hud skiljer sig åt, finns det även flera olika hudtyper som är högst individuellt – torr hy, fet hy eller blandhy. Den ansiktsvård din vän har, behöver därför inte vara rätt ansiktsvård för dig. Då vi är specialiserade inom manlig stil och hudvård har vi allt inom ansiktsvård för män. Oavsett om du är ute efter rengörande produkter, ansiktskrämer eller serum finner du det i vårt sortiment.

Ansiktskräm för män oavsett hudtyp

I vårt sortiment finner du ett brett utbud av återfuktande ansiktskrämer för varje hudtyp. Om du har en oljig hy kan du använda ansiktskrämer som ger den en matt finish och för känslig hy finns andra krämer som är skonsamma för din hy.

Ansiktsrengöring män – Viktigt för en välmående hy

Ansiktsrengöring är viktigt för en välmående hy, då den tar bort orenheter samt motverkar blemmor i hyn. Ansiktsrengöring kan användas både morgon och kväll, gärna innan du applicerar din ansiktskräm. I vårt sortiment finns flera olika typer av ansiktsrengöring där du finner allt från mousse till gel. Du kan även välja ansiktsrengöring efter hur känslig din hy är så det passar dig och din hy så bra som möjligt. Exempelvis kan en ansiktsrengöring för känslig hy göra att huden blir lugn, ren och fräsch.

Få bort mörka ringar under ögonen

Om du har mörka ringar under ögonen, eller helt enkelt vill att dina ögon ska ge ett piggare intryck har vi flera olika produkter för just det. I vårt sortiment finner du ögonserum, ögongel och ögonkrämer som hjälper till att minimera mörka ringar under ögonen. Vill du läsa mer om hur du motverkar mörka ringar under ögonen kan du läsa vår hudvårds sektion inspiration.

Ansiktsskrubb & Ansiktsmask herr

I vårt sortiment finns även både ansiktsskrubb och ansiktsmask för herr, när du vill rengöra ansiktet på djupet. För dig med torr hy är det extra viktigt att använda ansiktsmask.