Solglasögon

Solglasögon för Herr

Här hittar du trendiga och högkvalitativa märkessolglasögon för män. Solglasögonen blir en del av människors första intryck av dig eftersom de alltid är i centrum. Solglasögonen är därför en viktig herraccessoar som också framhäver en del av personligheten. Precis som med våra märkeskläder för herr, har vi valt att ha de trendigaste märkena och modellerna på solglasögonen i sortimentet. Oavsett om du vill ha ett par solglasögon som sätter stilen när du bär en enkel t-shirt, eller om du önskar ett par diskreta som passar till alla dina mönstrade skjortor, så hittar du det här.

Märkessolglasögon med det lilla extra

Vi har såklart valt ut de allra trendigaste solglasögonen från de bästa varumärkena att ha i sortimentet. Med exklusiva märken kommer också exklusiva material, detaljrikedom och katakteristisk design på solglasögonen. Den stabila kvalitén och väl utformade designen kommer att göra solglasögonen till dina favoriter år in och år ut. Oavsett om du väljer solglasögon som är diskreta eller sticker ut så kommer de med stilrena detaljer som ger det där extra till looken. Med den höga kvalitén kommer även högkvalitativa glas. Ett hårt fodral och en putsduk medföljer solglasögonen så de alltid håller sig i fint skick.

Tom Ford solglasögon

Från Tom Ford hittar du flera varianter av solglasögon i sortimentet. Den lyxiga och unika designen som genomsyrar alla plagg från Tom Ford appliceras såklart även på solglasögonen. Solglasögon var bland det första som varumärket började tillverka, vilket verkligen syns på de snygga detaljerna och den fantastiska kvalitén. Komplettera dina herrkläder från Tom Ford med ett par trendiga solglasögon, så blir du garanterat den mest moderna mannen i rummet.

Tom Ford har både runda och kantiga solglasögon i olika slags bågar och glas. Du hittar tunna bågar i rose gold, tjockare svarta bågar och även mönstrade bågar för den som gillar att klä sig i mer vågade outfits. Glasen till solglasögonen kommer i olika nyanser, allt ifrån bruntonade och gråtonade till toning i grönt och blått.

Polariserade solglasögon för herr

Polariserande solglasögon blir allt vanligare och har många positiva egenskaper. De tar bland annat bort irriterande ljusreflexer och eliminerar bländning, och passar därför extra bra att använda i miljöer med snö eller vatten. Polariserade solglasögon ger bra skydd mot UV strålning och är därför ett bra alternativ för alla att använda.
Många associerar polariserade solglasögon som något omodernt då de länge använts för fiske, vid skidåkning och andra tillfällen där funktion varit fokus. Med tiden har dock utvecklingen gått framåt och börjat ge fokus på både funktionalitet och utseende. Idag finns det många moderiktiga solglasögon med polariserande glas. I sortimentet hittar du bland annat Tom Fords trendiga sköldpaddemönstrade solglasögon, och för dig som gillar den diskreta looken finns det polariserande solglasögon i svarta bågar som matchar alla dina outfits!

Solglasögon för män i många varianter

Varje man är unik, och så bör även solglasögonen vara. Därför har vi solglasögon i många färger, olika glas och i olika stilar. Du kan bland annat välja svarta tjocka bågar, svarta lite tunnare bågar, bågar som är mönstrade eller med ljusa somriga färger. Även glasen kommer i mer diskreta och distinkta alternativ så du kan välja den ton du föredrar allra mest. Sist men inte minst, så har vi solglasögon i många olika former. Hitta den färg, form och design som passar dina preferenser så har du ett par nya favoriter i år framöver.