Plånböcker & Korthållare

Small leather goods, på svenska smått och gott (främst i skinn), är de där accessoarerna som är behändiga i var mans ficka eller portfölj. Korthållaren som lätt förvaras i jeansens ficka eller innerfickan på kavajen. En vanlig hopfällbar plånbok i ett fint mönster eller stilrent enfärgad, så länge vi får plats med det viktigaste är vi nöjda!

Små läderartiklar förhöjer din stil

Accessoarer i form av små läderartiklar är ett stilsäkert och hållbart val. Välj mellan plånböcker och korthållare i flera olika färger och former. Kom ihåg att det är de små detaljerna som gör det.

Läder åldras med värdighet

Få material har samma fantastiska egenskap som läder. Accessoarer tillverkade i läder blir nämligen bara snyggare med åren och ju mer du använder dem. Att investera i små läderartiklar i äkta läder gör alltså att du kommer att kunna njuta av dem väldigt länge. En läderplånbok får en vacker patina och blir mjukare i skinnet ju längre du har den. Varför inte investera i en praktiskt reseplånbok i detta fantastiska material? Många tror att de är begränsade till färgerna svart och brunt när det gäller accessoarer läder, men det kunde inte vara mer fel. Välj till exempel mellan artiklar i färg eller med härliga mönster. Tänk på att även dina accessoarer speglar din personlighet.

•Hållbart material
•Åldras snyggt
•Finns i många färgställningar
•Exklusiv känsla
•Förhöjer din stil

Satsa på stilsäkra accessoarer i läder

I vårt utbud av små läderartiklar hittar du allt du behöver för att fullända din stil. Den som är ute efter något smidigt som inte tar så mycket plats i väskan eller byxfickan satsar på en smart korthållare. I den får du plats med det viktigaste såsom bankkort och körkort. Vill du ha lite mer utrymme för flera saker kan du satsa på en klassisk plånbok som sväljer allt från sedlar, mynt till viktiga kort. När det gäller accessoarer män har vi allt du kan tänkas behöva för att ge ett stilsäkert intryck.

Ta hand om dina läderartiklar

Det fantastiska med små läderartiklar som plånböcker och korthållare är att de bara blir vackrare med tiden. Det finns dock några saker du bör tänka på. Läder töjer sig till exempel, därför kan det vara bra att tänka på att inte stoppa in för många kort i samma fack. Ibland kan lädret också bli smutsigt. Då rengör du det enkelt med hjälp av en lätt fuktad trasa. För svårare smuts fungerar speciell lädertvätt bra.

Små läderartiklar för medvetna män

I vår avdelning för små läderartiklar hittar du allt den stilsäkra mannen kan tänkas behöva. Välj mellan plånböcker och korthållare från kända varumärken i olika snygga designer. Läder är ett material som bara blir snyggare med tiden, något som gör accessoarer av denna typ till en väl värd investering.