Skjortor

En man kan aldrig ha för många skjortor. Här finns allt från formella skjortor att bära på kontoret till en flanellskjorta att ha på landet. Vi har det mesta; hitta din nya linneskjorta till sommaren eller kanske en blommig skjorta? Hur som helst, en passande herrskjorta hittar du här.

Skjortor gör dig välklädd

Skjortor, ett plagg som gör dig välklädd, antingen till vardags eller till fest med en formell skjorta. Du kan aldrig ha för många i din garderob. Det finns alltid en skjorta för varje tillfälle i livet.

Din favoritskjorta finns hos oss

Det är vissa basplagg som bör finnas i varje välklädd mans garderob. Skjortor är ett av dessa plagg, en casual skjorta till vardags ger dig en lagom dressad look. Vill du sticka ut bland mängden på sommaren väljer du en sval linneskjorta med uppkavlade ärmar eller varför inte byta ut den gamla tröjan mot en kortärmad skjorta? En välklädd man får alltid lite extra uppmärksamhet och det syns att du bryr dig om ditt utseende. Du kan mixa och matcha och varför inte byta ut jackan mot en overshirt? Oavsett ditt val, du kommer alltid att vara välklädd i en snygg skjorta. Oavsett din livsstil så kan du hitta just dina favoriter.

Snyggt till vardags

Alltid välklädd i en skjorta
Passar till fest
Olika stilar och färger
Snyggt till jeans eller finbyxor

Det finns skjortor för varje tillfälle

När du väljer skjortor ska du fundera på om det ska vara en vardagsskjorta, något mer formellt eller en elegantare skjorta. En tidlös klassiskt skjorta håller sig snygg länge och är ett bra val för en skjorta som ska fungera på jobbet. Till vardags är en skjorta i mjukt material bäst, kanske uppknäppt och med en tröja under. En skjorta för speciella tillfällen och fest kräver ett lite mer exklusivare tyg. Beroende på vilken typ av skjortkrage du väljer kan du också lätt förändra din look, med eller utan slips.

Så tvättar du bäst din skjorta

Förläng livslängden på din skjorta genom att tvätta den på rätt sätt. Följ alltid tvättråden, olika material kräver olika temperaturer. Tvätta alltid med liknande färger, vita skjortor får aldrig tvättas ihop med färgade kläder. När du ska tvätta skjortan, vänd den ut och in och tvätta aldrig i en full maskin för att förhindra att skjortan ska skrynkla sig. Torktumla aldrig en skjorta, häng istället upp den på en galge och släta ut tyget.

Du kan aldrig ha för många skjortor

Skjortor, ett bra basplagg som du kommer att kunna kombinera och alltid känna dig välklädd i. Det är detaljerna och materialet som avgör vilken skjorta som fungerar bäst för dig. En skjorta av bra kvalitet håller sig dessutom snygg länge.